Sdfky Selamlar. Oğlum 18 aylık. Sadece ek gıda ile besleniyor ve maşallah ki yemesi içmesi güzel ne versek alır yer kendi ister ekmek elinden düşmez. Fakat gel gelelim kilo alımı durdu ve sınırlamanın bi tık altında sağlıksal sorununolmadığı için takılmıyorum. Takıldığım bu kadar yemekler nereye gidiyor? Boyu uzun 86 cm boyu var 10.5 kilo. Var mı böyle olan ??
Karan2023 Sdfky 18 Ay 11 günlük 13.600 gr boyuna uzun zamandır bakmadık yemedi içmesi güzel çok şükür aşırı hareketli ama hareket halinde bile elinde mutlaka bişi var ben biraz anam babam usulü büyüttüm şükür karşılığını da aldım eskiler biliyor bu işi 😂
Sdfky Lolik maşallah 🧿🧿 sanki bu kadsr yemekle en az 12-13 kilo olması gerekliymiş gibi hisediyorum 😂😂😂
Lolik Sdfky annem oğlumun kilosuna asla inanmıyor mesela 😂 “bu çocuk yiyor mümkün değil kızım yok yanlışlık varrr”😂😂 anne diyorum aynı kiloda almadı yook almış belli anne almadıı😂😂
Sdfky Karan2023 valla benimkide elinde sürekli bişiler yer ağzı durmaz amaa işte demekki çocuktan çocuğa değişiyor herşeyde olduğu gibi
Sdfky İki doktorun yönlendirmesiyle bugün endokrine gittik bir sürü test yapıldı. Kızlar inşallah hormonsal bi sıkıntısı yoktur kilo alamamasının da kafam rahat eder. Çok takıldım. Bakamıyor muyum , kalorili mi yediremiyorum napmam gerek çok üzüldüm😞