hellbutterfly yirmiikikasim23 henüz kesmedim 10 aylığız ama ne zaman gece uyanmayı bıraktı o zaman bırakır 😂😂😂
yirmiikikasim23 Lolik hellbutterfly Gzdnr17 defnebak Kizlar o zaman bir soru daha sorayim🌸 gece acikmamasi icin aksamdan ne yediriyorsunuz
Adatanis Lolik 13 aylık kızım gece her uyandığında emmek istiyor yoksa uykuya dalamıyor bidaha nasıl keserim gece beslenmesini bilmiyorum çok yorucu oluyor cidden çalışıyorum bide siz nasıl yaptınız acaba gündüz o kadar aramaz ama gece yapamıyor emmeden
nrcndmr Gzdnr17 benim kızım da 11.5 aylık ben rüya ögünü yaptırıyordum ama son 3 4 gündür gece uyandiginda mama hazirliyorum aglayip icmiyor 🤧 ben de dert ediyorum kendime , kendisi birakmak istiyor galiba
yadszzz defnebak ben su verdiğimde onun mama olduğunu mama olmadığını anlıyo istemiyo sizin de öyle mi oldu
Lolik yirmiikikasim23 aşağı yukarı 7. Aydan gece acıkma diye bir şey kalmıyor biz uyurken acıkıyor muyuz? O mantık😄 akşam yemeğinden sonra meyve kuruyemiş falan yiyor öyle uyuyor 12 saat aç kalmadığı sürece bebeği sıkıntıya sokacak bir açlık oluşmazmış
Gzdnr17 yirmiikikasim23 Benim ikizlerim 19:30 da gece uykusuna geçiyor 5.30 akşam yemeği yiyorlar yatarken de 120 cc mama içiyorlar Onu da artık azaltıyorum direk mamayı çıkaracağız hayatımızdan
gmzshn yirmiikikasim23 15 veya 16 ay olabilir tam hatırlamıyorum. Gece beslenmesini kesince uyku kalitem arttı dünya varmış
Adatanis gmzshn 13 aylık kızım biberon hiç tutmadı emziği kendi bıraktı 2 ay önce felan ama gece hala 7 8 kez uyanıyor emmeden asla uykuya dalamıyor nasıl vazgeçiririm bilmiyorum cidden
kartnsii gmzshn nasıl kesiyorsunuz ya kızım bir yaşında gece saat 4 te uyanıyor emziriyorum emzirmesem ağlıyor uyumuyor nasıl kesecem
Nabat 3 ayliq qizim kendi kendiliyinden kesdi gece beslenmeye qalkmaz .gece kalksa bile yemek yimez tekrar uyur ama yemir
yirmiikikasim23 Lolik vvalla ben aksam yarim ekmek gomuyorum caydir meyvedir acikmiyorum 😂 birde 7 bucuk aylik suan doktorumuz doymasina gerek yok dedi suan ana ogun mama
Lolik yirmiikikasim23 he seninki küçükmüş daha , ben hiç uyku maması falan dedikleri şeylerden yapmadım bilemiyorum o yüzden ama meyveli yoğurtlu bir öğün ekleyebilirsin belki uyku öncesine
deleted20517 yirmiikikasim23 21 aylıktı komple sütten kesmiştim kızımı gece uykuları herşey düzene girdi gece asla uyanmaz çok nadir belki Su içmeye uyanır onun harici uykuya geçmeden önce ya meyve yediririm yada akşam yemeği erken yediyse mutlaka muzlu yoğurt veya meyveli yoğurt yapıp yediriyorum🌼
yirmiikikasim23 deleted20517 soyle bisey varki benim bebegim mamayla besleniyor farkediyomu bilmiyorum da .meyveli yogurtlu mantikli evet.