sugarmomy asyasener kraft minarco kesinliklee.. yeni geçiş yaptım bu arabaya. Önceki travel sistemdi aşırı ağırdı. Bu araba tek elle kapanıyor ve aşırı hafif 🫠🫠 artık tek başıma dışarı çıkmak daha kolayy🫠
asyasener Ucansupurge Teşekkür ederim ☺️Yorumlarını okudum kullanan herkes çok memnun ayrıca şu an indirimde iki marka arasında kaldım benim istediğim model fazla yer kaplamıyor 😀
asyasener sugarmomy Teşekkür ederim 😌Ben travel almayı düşünmüyorum sık sık yolculuk yapan biriyim arabada da fazla yer tutmasın diye katlanabilir model istiyorum 🌸
ArvenMom asyasener cybex kullanıyoruz memnunum arkadaşım da stokke var kullanışı çok güzel ona geçmeyi düşünüyorum
sugarmomy asyasener bu dediğim yeni aldığım model kabin boy olarak geçiyor.. travel öncekiydi ☺️ pazar günü aldım bu modeli çok çok memnunum .. aşırı hafif tek elle kapanıyor .
ezgiaslan10 Cybex ballios s lüx çok memnunum biraz ağır ama ayvalıkta yaşıyorum burda heryer kaldırım taşı travel sistem kullanmak zorundayım 🙈
asyasener AEgemm Teşekkür ederim ☺️Katlanabilir istiyorum zaten e bebek de tükendi diyor başka sitelere bakmak lazım 🌸
AEgemm asyasener valla katlayıp merdivenden falan indirebiliyorum ben bir elimde bebek varken yolda da sürükleyip götürülebiliyor. Amazondan almıştık biz indirime giriyor orda da
sugarmomy asyasener gencbebe magazasından aldım . Hepsiburadada falan vardır belki e bebege bakmadım hiç ordada olabilir🥰🥰