Karansmmom Kızlar eşimin işi dolayısı ile ilçe degsitirmemiz gerekiyor emlakciya verdik ama daha hızlı bir şekilde nereye satabilirox gayrimenkul alan yerler varmı galeri gibi. Ankaradayiz bu arada
Melek_annesi_06 Karansmmom bence emlakçıya vermeyin çok para alıyorlar en azından benim tanıdıklarım öyleydi çevrenize haber verin ilan gibi paylaşın sosyal medya da ya da çıktı şeklinde alıp en işlek caddelere asın çok sık girilen dükkanlara marketlere vs göz önünde olunca satılır İnşaAllah 💐 herşey gönlünüzce olsun
denizse Karansmmom sahibinden letgo vs gibi yerlerdede paylaşabilirsiniz kendiniz resimlerini çekip daha hızlı olur
zeynptgb Karansmmom hangi ilçe.sahibinden ,emlakjet ,hepsi emlak bunlara üye olup ilan koyabilirsiniz .ev hayalimiz varken bu üçüne çok bakardım ah ah
komik Melek_annesi_06 onlarda bisekilde ugrasip caba sarf ediyolar öyle gecimini saglayan insanlarda var öyle dusunmemelisiniz evet fazla aliyolar ama simdi kim kaldi fazla almayan bide boyle dusunun benim esimde emlakci is yapablrse oluyo yoksa olmuyo gecimimz oyle sagliyo 3 cocumuz var esim ayreten ailesine de bakiyo oyle dusunulmemeli diye dusunuyorum
Karansmmom Melek_annesi_06 evet ama az bireblag değil sonuçta kredi vs desteği sağladığı için emlakçı dışı alım çok çok az🥲
Karansmmom nnidua emlakçı vs koydu ama kredisiz ev almak su devirde çok çok zor. Genelde emlakçı ile alım alıyor benim demek istediğim araba galerisi gibi piyasasını çok öldürmeden hemen satabilecegim gayrimenkul alan yerler varmı
komik Karansmmom esimin cevresi genis eger acelesi vs varsa baksin olmadi yardimci olur belki suan hersey pahali ksmede alim yapmiyo daha cok faaize koyuyo yeri ve evde iyiyse cabuk satilir diye dusunuyorum
Karansmmom komik eşiniz emlakcimi acaba, eğer öyleyse Keçiören için hangi bölgede ona göre detaylı bilgi verebilirim
komik Karansmmom keciorende degl ama baska tanidiklarida var kendide ilgileniyor ben size ilan bilgisi verim siz ordan telefonla iletisime gecer hizli bi sekildede istediniz olur umarim
komik Alperenmomss dedigim numarayi arayin yarin yardimci olsunlar nerede nekadrlik ev bakiyosunuz ilgilensinler