Atamom_ Kızlar AliExpress alışveriş yapanınız oldu mu yakın zamanda? Nasıl geliyo mu sorun var mı? Uygun fiyatlı bebek beslenme setler var silikon vergisi kargosu dahil tr den yine ucuz almalı mı bilemedim tecrübe eden varsa aydınlatabilir mi
bana1cocukyetti Atamom_ valla en son seneler önce fırça seti almıştım, o zaman vergi koymuşlar. Fırçaya ödediğimden daha fazla vergi ödemiştim şimdi nasıl hiç fikrim yok
Storymoon Atamom_ aliexpress gemiyle ürün yolluyor eğer kalkan yük gemisi varsa kargon erken gelir yoksa beklersin 2 3 ay
cokbilmismom Storymoon dolar 1.80ken sipariş veriyordum 😂😂 çok güzel ürünler almıştım kendime hatta oradan ürün getirip satıyordum burada gelin taçları aksesuarları ne günlerdi 😍😍tabi şimdi dolar tlnin 30 katı olduğu için bir şey sipariş etmiyorum ve ekstra vergide alıyorlarmış eskiden yoktu. Ürünlerimde öyle 2 3 ayda değil en geç 1 ayda geliyordu. Onların resmi tatilleri olan zamanlar çok uzun sürüyordu ama ona dikkat etmek lazım
bana1cocukyetti Atamom_ o zamanlar ödeme sayfasında çıkmıyordu kargo geldiğinde ödeniyordu artık o şekildeyse eğer alışveriş yapılabilir güzel ürünler vardı çünkü