atlasefebey Bebeğim 17 günlük ve asla sütüm yetmiyor mama vermek çok zoruma gidiyor. Rezene çayı,bestlak ,lactamil, solgar, imom latte, tahin, kimyon vs akla gelebilecek her şeyi yaptım ama 20ml geliyor sadece. Üstüne çıkamıyorum ne yapmalıyım 😭
crybaby atlasefebey bol su için dinlenin bir de Melisa çayı ayrıca daha çok erken emdikçe çoğalıyor süt hepimizin en başta 20-30 geliyordu zamanı var
pamukluanne Bolca su içmeyi ihmal etmeyin bide inşallah bebeğiniz uyuyan bir bebektir çünkü sizin uykunuz ve bolca su olunca bolca süt oluyor arada bir süt kanallarınız açılsın diye zeytin yapı ile göğüslerinize aşağı doğru masaj yapın üç aylık bebeğimden edindiğim tecrübe bu🙏🥹benimki hiç akıllı durmuyor ve alerjik oldupuniçin ben herşeyi yiyemiyorum bu sebepten o uyudukça uyumaya çalışıyorum ve bol su içiyorum
atlasefebey pamukluanne 1,5litre su ancak içebiliyorum bunu arttırmaya çalışacağım, uykuyu da deneyeceğim 😔
heygorl Sağdığınızda gelen süt gerçek miktarı değildir. Bebek aktif emiyorsa günlük en az 15-20 gram alıyorsa 4 çişli bezi varsa doyuyordur sütünüz yetiyordur. Benim çok sütüm vardı ama tecrübesizliğim ve etrafımız aptallığı yüzünden meme reddi yaşadım 5 ay emdi mamayla büyüdü. Ben kendim hiç emmemişim annemi. Hiç sorun değil mama yese ne olacak sanki. Mutlu anne mutlu bebek
atlasefebey heygorl mama vermediğimde kilo vermeye başladı bu yüzden sütümün yetmediğini anladım mecburen mama ve anne sütü birlikte veriyorum 🥺
heygorl atlasefebey ya canım anne hiç sorun değil. Benim oğlan 20 aylık ben 31 yaşındayım bir eksiğimiz yok şükür. Önemli olan senin mutlu olman bebeğine sevgi güven vermen. Nasıl doyurduğun değil
pamukluanne atlasefebey her emzirmeden sonra bir iki bardak suyunu iç ve dinlenmeye bak farkı göreceksin bende en başta sorun yaşıyordum ki benim hala sorunlarım devam ediyor belli saatlerde sütüm olmuyor mama veriyorum dediğim gibi ben dinlenemiyırum dinlenip kalktığım zaman hissediyorum sütümün olduğunu