Dmlamira19 benim kızımda düşkündü bi anda yoruldum yıprandım artık meme olayından bismillah diyip tak diye basladımmm dua ettim öncesine sirke sürdüm sabır tası almıstım ama birsi sirke sür dedi ilk sirkeyle baslım dedim bende o zaman sürdğm kokusu agır keskin oldgı icn emdi igrendi ama aglamaması icn elimden geleni yapıyordum aldım cıkardım dışarı parka oyun evine heryere avm götürdüm 3 gün üst üste güzel bi şekilde ayrılsın memeden travmatik olsun istemiyordum ilk iki gün ögle uykusunda tabi cok agladı müdahele etmedim yoruldu uyudu kendine kndine arada uyandı emmeye sulugınu verdim su icip uyudu 3 4 gin bu sekilde oldu aglıyır tabi ister istemez ama emmiyorda kokusunu aldıkca istemedi meme . Konustum bi güzel memeye bay bay acı oldu oldu artık yapıyorız kndisi de bay bay acı diyor almıyor suan bi ay oldu cokkl sükür alıstık görünce meme mene diye seviniyor ama istemiyor emmiyor bay bay yapıyor sadece biraz dayanıxamsnz agladında alın dısarı arabasında cıkarın uyusun arabada fln farklı yöntemlerde deneyebilirsinz buna benzer bi hafta sonra alısıyorlar ztn normale hamddd olsun cok şükür atlattıkl güzel bi şekilde Allah yardımcınz olsn sizinde :)