Ygmr124 Ya kızlar allah aşkına bana bir akıl verin 4. Ay atağını geride bıraktım tam seviniyodum ki herşey azda olsa yoluna girer diye ne oldu anlam veremedim kızım 5 ay 10 günlük bu arada bir türlü uyumuyor 10 gündür bu durum böyle kucağımda pış pışlayarak uyuturyorum doğduğundan beri uykuya okadar direniyoki gece 2.30 da uyandı şuan saat 15.56 anca yeni uyudu gözleri kızarıyo esnemekten bir hal oluyo çok uykusu var belli oluyo kucağıma aldığımda pışpışladığımda elleriyle ayaklarıyla ittiriyor uyumuyor bir türlü ayakta salllamayı vs denedim uyutmak ne mümkün kıyameti kopartıyo gece 2.30 dan sabah 5 e kadar kucağımda oışpışladım uyumadı artık dayanamadım eşimi kaldırdım sabah işe gidene kadar o idare etmeye çalıştı kolunda pışpışlayarak yok uyumadı 10 gündür durum böyle ne yapabilirim uyutmak için bir akıl verin perişan haldeyiz bu arada gaz sancısı falan yok diş çıkarma döneminde değil gayet keyfi yerinde sürekli oyun oynamamızı istiyor ama inanınki sürekli kolumuzda olduğu için artık gücüm falanda kalmadı önerebiliceğiniz birşey varmı bu arada ninni açıyorum uyumuyo beyaz gürültülerin hepsini denedim uyumuyor belki uyur diye nazar duaları vs açtım yok uyumuyo çocuk tavsiyeleriniz varmı ya ben dayanamıyorum bu cocuk nasıl dayanıyor aklım ermiyor
lAmMelodi Ygmr124 Benim postuma bak kızım tek uyku yapıyordu😂🤦🏻♀️ Düzeldi şükür.Ama hala az az uyuyor.
bartumommy Ygmr124 nasıl gece 2.30dan beri uyumuyor normal bir insan dayanamaz ara ara uyudu mu yoksa yazdığınız gibi geceden beri hiç mi uyumadı
Ygmr124 lAmMelodi müzik bende denedim ama fayda etmedi evde klima var klimalı odada yatırmayıda denedim hatta beşiğini oturma odasına koydum yeterki rahat rahat uyusun diye ama malesef uyumuyor 😔
kafamdakifazlalik Bebeğim 4.5aylık bizde de uykuya direnme başladı da bence hiç uyumuyorsa bir doktora götürün bebeğin sağlığını da etkiler bu kadar uykusuzluk , bu arada gün içinde fazla yorulursa uyur bir güzel çok hareket ettirip tekrar uyutmaya deneyin isterseniz