Iremdgn Kızlar merhabaaa Bebeğim 10.5 aylık 7 aylıktan beri sıralıyor 2 gündür biryere tutunmadan yerden destek alarak ayağa kalkıyor 10 sn falan duruyor sonra düşüyor bu evreden ne kadar süre sonra yürüdü bebişleriniz merak ediyorumm
defnevedoruk Iremdgn muhtemelen birkaç haftaya yürür kızımda öyleydi cünkü:) 11 aylık olmasına 1 gün kalada yürüdü. simdi 15 ay 22 günlük maraton kosuyoruz heran😂
_denizanasi Iremdgn Benim ki 9 aylıkken adım attı 10 11 de tam yürüdü çok şükür ama dişleri geç çıktı mesela. 14 aylıkken ilk dişi patladı
bikupakahvee Iremdgn yaşında yürüdü hep bi yerlerden tutunup sıralıyordu sonra bi anda bıraktı😍 bende beklemiyordum gerçekten herseyleri o kadar anlık ki
Iremdgn _denizanasi her çocukta farklı oluyor doktor birşeyi erken yapıyorsa başka şeyi geç yapıyor demişti
Iremdgn bikupakahvee valla benimkide 3.5 aydır sıralıyor koltukların tepesine çıkıyor iniyor tv ünitesine bile çıkıyor ama yürüme konusunda hiç yok
ezguscom Iremdgn 15 aylık anca oda boyu daha yeni yeni gidiyor. Tam yürüyor diyemem ama çoğunu atlattık gibi 😁
ayseee_ Iremdgn en geç bir aya yürür insaAllah, bir yaşında yürüdü kızım iki ay falan hep tutunarak gitti sonea yürüdü
dunyamveben 10 ay 8 günlük tutunarak kalkmak istiyor ama yapamıyor hiç yürüme belirtisi yok yani geç mi yürüyecek ya da ne kadar sürede ayağa kalkıp sıralıyorlar
Iremdgn dunyamveben benim kardeşim hiç emeklemeden bir anda 11 aylıkken yürümüştü belli olmuyor çocuklarda
bikupakahvee Iremdgn Iremdgn yaa bak benim kızımda koltuğa çıkıp inemiyor hiç yapmadı mesela gerçektekten hepsinin gelişimi becerisi farklı endişe etmeyin ona biraz güven verin eşinizle karşılıklı oturun yere bebeğinizi aranızda yürütmeye çalışın cesaretlensin 🩷
Zeyyyynep Iremdgn tutunup sıralıyorsa yürür bir kaç haftaya benimki 9 aylıkken emekledi 10 aylık yürüdü ama kimisi hiç emeklemiyor direkt yürüyor