sek_kahve Miniklerimm ben geçen gün aradım 2020lileri almıyoruz dedi ama sizinki ocak doğumluymuş. Bugün resmi tatil, yarın size en yakın devlet anaokulunu arayın bence
momybaby Miniklerimm 2025 eylulunde 68 aylik olacak. ilkokula da baslayabilir. sonraki seneye de kalabilir. potansiyelli bi cocuksa 2026 ya kalmasini istemezsiniz belki. eger 2025 de ilkokula baslarsa 2024 de yani bu yil anaokuluna gondermelisiniz. nasıl bi cocuk?
momybaby Selin_ferdi42 2025 eylulunde 68 aylik olacak. ilkokula da baslayabilir. sonraki seneye de kalabilir. potansiyelli bi cocuksa 2026 ya kalmasini istemezsiniz belki. eger 2025 de ilkokula baslarsa 2024 de yani bu yil anaokuluna gondermelisiniz. nasıl bi cocuk?
momybaby sek_kahve 2025 eylulunde 1.sinifa gondercem dersen almalari lazim. cnku 2025 eylulde 68 aylik olacak ve veli isterse 1.sinifa kaydolabilir
Miniklerimm momybaby kendi lavabo ihtiyacını görüyor yemeğini tek yiyebiliyor 20 ye kadar rahat sayabiliyor bir şeyi çabuk algılıyor yani dışarı çıkınca kendi evin yolunu tarif ediyor bize
momybaby Selin_ferdi42 o zaman 2026 eylulde okula gonderirsiniz. anaokulada 2025 eylulde baslar. bu yil da kres olarak gider
Dondurmalikahve Miniklerimm Mart doğumlulara kadar alırlar e devlette yazar ama okulunuza da sorun gerçi anaokulu 4 yaşı alır.
Alya-Sena Miniklerimm bazi okullar 4 yas grubu da aciyor talep cok olursa yakinlardaki okullara bi sorun
2bebekliannee Miniklerimm 57 aylık olanları devlet anaokuluna alıyorlar burda. 06-2020 doğumlu benim kız. Çoğu okul kabul etmedi. Bir okulda 2018-2019 luları alacağız ilk yer kalırsa 2020leri ocak , şubat diye alacağız dedi. E devlette gözükmüyor benimki