Merhaba annişler hayırlı geceler daha önce bi post açmıştım lohusalık kanamam uzadı diye geçen hafta kanamam bitmişti resmen 70 gün kanamam oldu azar azar da olsa ve iki kere aynı hastanede farklı doktorlara muayene olmuştum alttan ultrasonla kontrol etmişlerdi birşey temiz dediler neyse gecen hafta bitti ve bi sabah yeniden başladı ve farklı hastaneye gittim bu sefer doktor kirli kan normalde 40 günde kendini atar ama bazı vücutlar atamaz pihtilasir ve azar azar kanar dedi bende de öyle olmuş diğer iki doktorun aklı nerdeydi acaba şimdi doktor bana cerazette diye doğum kontrol hapı verdi bu kanamayı düzeltip kesme ihtimali var bunu deneyelim bitirince gel kontrol edelim dedi yoksa kürtaj gibi o kanı oradan temizlemek gerekebilir kesilmezse ayy iyice piskolojim bozuldu bu ilaç keser mi yani başına gelen var mı bi teselliye ihtiyacım var aylardır biktim bide kansizim iyice soldum kan takviyeside aldım boş yani yüzüm o kadar soldu ki kendim aynaya bakınca hastalıklı gibi duruyorum.Cevremde ki herkes doğumdan sonra çok kötü oldun sen diyorlar.bizi anlayan çıkar mı acaba?