happypoy Aşkolar oğlum 5 aylık geri geri emeklemeye başladı bugün, merak ediyorum sizin bebekleriniz ne zaman belirti gösterdi. Dizlik alan var mı işe yarıyor mu çok heyecanlıyım ne ara bu kadar büyüdü hiç anlamadım 😅
arennehir happypoy masallaj bayagı erken emeklemis bnm kızım 10 aylıkken geri emekledi 11 ayllıkken düz emeklemeye basladı
ArvenMom happypoy kendi ne zaman isterse o zaman emekledi 😂😂 8 aylıktı geziniyo gibi yapıp bizi kandırıyordu şimdi 14 aylık isterse emekliyo isterse yürüyo keyfi ne derse o
limonzeytinmom happypoy 7 aylık olacak kızım.6 aylıkken başladı emeklemeye şimdi ordan burdan tutup kalkıyor tutunarak yürüyor. 😄 İlk kızım önce tutunup kalktı 6 aylıkken. 9 aylıkken emekledi 12 aylıkken desteksiz yürümeye başlamıştı. Bu 2.kzıım hızlı cıktı 🤣🤭
EbruBoluKaya 4,5 aylıkken sürünmeye başladı 5 aylıkken emekledi geri gitme olmadı bizde hiç direk emekledi. 8 aylık olduk 1 aydırda koltuklara tutunup kalkıyoruz yan yan apalıyoruz 😂 çok çabuk büyüyorlar valla
happypoy EbruBoluKaya bizim bebeler erkenci demek ki bende 10 aylıkken tam yürümüşüm belki bana çekmiştir 😂
EbruBoluKaya @“happypoy”#p31838623evet erkenci çıktılar aman sağlıklı olsunlarda ne zaman isterlerse o zaman yapsınlar herşeyi 🤲🧿🥰