gmzshn Çocuklarınıza sofra kültürü nasıl kazandırdınız? Mama sandalyesine veya yer sofrasına fark etmez oturup yemeğini yiyor mu? Tv karşısında yemek yediriyor musunuz? Bizde tv karşısında yemek yenmez herkes sofrada oturur yer ama kızım 22 aylık bi türlü bunu alışkanlık haline getiremiyoruz. İlla evde gezerek eline alıp yemek yemek istiyor bunu kimse yapmıyor evde. Bu olay canımı çok sıkıyor bazen tamam umursama yesinde gezsin diyorum ama sonra ya büyüdüğünde bu böyle devam ederse diye düşünüyorum
ArvenMom gmzshn tv yemekler mutfakta yenir odasında evde ya da oyun odasında asla yemesine izin vermiyorum mama sandalyesinde bizimle beraber yiyiyor
Bayancorek gmzshn mama sandalyesinde bizimle beraber yiyor ek gıdaya geçtiğinden beri 23 aylık Şuan, buna özen gösterdik ailece. Kimse evde tek başına bir şey yemez hep beraber yiyoruz, ekranda yok oyunda yok yemek esnasında dümdüz yiyip kalkıyoruz.
Selennnnnn gmzshn 17 aydan beri asla mama sandalyesine oturtamadım bende yer masası aldım gün içinde orda yiyorlar sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini bizimle beraber masada yiyorlar
Alpmomy gmzshn 16 aylık oğlum hep beraber aynı anda yeriz yemeği oğlum mama sandalyesinde yer doyunca zaten kalkmak istiyor.
livanurvealpinannesi61 gmzshn benim kızım 5 yaşında oğlum 3.5 yaşında. Yemek masa da yenir bizde. Gezerek yemek yenmez. Ya masa da Yicek yada kendi bilir. 6 cı aydan beri sofra da yerler. Siz kural koyacaksınız yoksa çocuk kendi bildiği gibi yapar yani.