srycayc Eşimin yengesi 26 günlük bebeğime dün ben görmeden emziğini bala azcık dokunudurup vermiş. Birde gelmiş ilk tadımını yaptı diyor. Bi şey olur mu
ArvenMom srycayc cahil insandan nefret ederim takip edin alerji belirtisi göstermesin vücudu 1 yaştan önce bal önerilmiyo bu nasıl beyinsizlik
crybaby srycayc yuh ama bu kadar olmaz annesi yapmamışken o kadına ne oluyor ayrıca bal çok alerjik mutlaka takip edin Allah korusun
Aslininannesi srycayc yeni anneler olarak çok evhamlıyız. Hatırlıyorum 20 sene önce annem kardeşlerim emziği tutsun diye bal reçel pekmez hepsine batırırdı. Bişey de olmadı yani bu kadar kasmaya gerek yok bence 😬 linç edecekler buyursun 🤷🏻♀️
Prensesin_Annesi_ srycayc 1 yasından önce önerilmiyor takip edin inşallah alerji belirtisi göstermez bebeğiniz cahil insandan nefret ederim
peri001 Çok tehlikeli ölüm le bile sonuçlanacak bişey Allah esirgesin bu nasıl bir cahillik tir tadım yaptırmak emzik tutturmak ona mı düşmüş işgüzar kadın
Duyyguy Aslininannesi sorun burda anneden habersiz yapılması ve sonuçta bu alerjik besin illa olacak değil tabiki ama neden bu riski alsın
Niloyailetospik srycayc asla güvenme bebeğini kimseye bal vermezler bizde geç konuşma ve kekeme yapıyor bal derler hatta abim de var dedem bebekken çok vermiş abime bal 45 yaşında kekemelik yaşıyor hala ozellikle sinirlenince
Selennnnnn srycayc Benim komşum 2 aylık bebeğine bezelye yediriyor bi de diyo ki suyunu öyle içiyor ki cakcuk biz yerken canı çekmişti diyo🤣🤣🤣🤣🤣🤣
domatesguzeli Selennnnnn hdkausja aynen benimkilerde çay vermeye çalışmıştı kokmuştur şimdi diyo ÇAYA 😂😂