Eailesi4 Emzirme döneminden sonra sarkan yumuşayan göğüsler için ne yaptınız hangi sütyeni kullandınız zamanla düzeliyor mu? Bu konu beni aşırı üzüyor ve göğüslerim küçücük kaldı aşırı üzülüyorum emzirme döneminde sert ve büyüklerdi
kums Eailesi4 çocuğum olmadan önce göğüslerim hiç yok gibiydi minicikti çocuğum oldu sert ve kocaman oldular kızım şimdi 1 yaşında yumusaadi sarktı nasıl oldu anlamadım
aselkus09 Eailesi4 duzelme sansi yok. Estetik disinda. Cokta kafaya takmayin. Yavrunuz beslendi ne guzel benimde oyle malesef.
Eailesi4 selin1724 aynen öyleyim şu an o kadar etkiliyor ki bu durum beni göğüslerim hamilelikteb önce küçücüktü ama ben büyümüş halini hiç bilmiyorum şimdi eski haline döndü ve aşırı yumuşak dediğiniz gibi baktıkça üzülüyorum 🥺
Eailesi4 kums benimde 75 di emzirme döneminde 85.90 sert ve o kadar güzeldi ki şimdi yine eski haline döndü küçücük kaldı ama aşırı yumuşadı sarktı bakınca üzülüyorum 🙄😖
selin1724 Eailesi4 üzülme kendinle barışık ol. Çözümü bu eğer estetiğe karşıysan tabi. Ben küçük olmasını kendi göğüslerimin seviyorum benim içim büyük göğüsler kilolu gösteriyor kalıplı gösteriyor bir kadını diye düşünüyorum. Sarkık duruyor ama büyük sarkıksa kafaya takarım küçük ve sarkıksa problem değil
Eailesi4 aselkus09 ikizlerim var çok şükür ikisinide emzirmek nasip oldu ama gerçekten çok fazla takıyorum bakmak bile istemiyorum