kerime15 kızlar bebeğim 5 aylık . ama artık sütüm yetmiyor geceleri, ağlıyor, doktor bu saatten sonra mama verilmez ek gıdaya geçeriz 1 ay sonra dedi. ama ben bu 1 ay ne yapayım akıl verin.
RuzgarEdisMom kerime15 ek gıdaya gecsen bile tadımla başlayacaksin bu sürec zaten uzun sonra zaten 1 öğün vereceksin ilk zamanlar yani direk ek gidaya gecip öyle doymayacak kuzenimin kızı 8 aylık ve mama veriyor ek gidaya gectigi halde üstelik bizde ek gidaya yeni basladik 6 ay 18 gunluk oglum ne versem yemiyor sadece emiyor. Aç kaldigindan eminsen 1 kere en azından gece verebilirsin seninde sütün birikir o da rahat uyur. Anne sütü tabiki en iyisi ama yetmiyorsa mama öcü degil benim fikrim bu 😌 biraz uzun yazdim sanirim🤭
Alptugba kerime15 Niye verilmezmis 6 aylik olunca büyük adam gibi oturup yemek yemeyeck bu çocuk tadimlara baslayacaksiniz bence doktoru dinlemeyin mamaya başlayın derim
Anneolunca_g05 kerime15 iyide ek gıdaya geçince anında şak diye gece yatmadan çocuğa muhallebi vs veremeyecegin için yine emzireceksin yetmediğini düsunünüyorsan bence mama ver zaten ilk önce tadımla başlicaksın ek gıdaya yani bişey farketmeyecek bence gece yatmadan önce ve gece karni acikip kalktiginda mama içirebilirsin canım
12_yil_sonra kerime15 saçma olmuş biraz , ek gıdaya geçince tıka basa mı yiyecek ki ? Sen mama ile takviye et bence . Sonra ek gıda başlayınca mamayı azaltırsın
zeynepzeze Bence taşımakta başlayana kadar mama verin. Bebek sonuçta oturup bir tabak yemek ve yoğurt yemeyecek. Bir iki kaşık tadımla nasıl doyacak sütte azsa doktor da bi acayip. Siz doyurucu bir mama alın. Ve içirin bebeğinize
isilseyitoglu 2 yaşına kadar mama verilir, bu aydaki bebeğe doktorun mama verilmez demesine çok şaşırdım, bu doktorlarında bir dediği bir dediğini tutmuyor. siz bakmayın doktora en az 1 yaşına kadar mamanıza devam edin, mamanız hangisiydi
hanifedog bebeğin anne sütünden alacağı içeriği ek gıda karşılamaz ki. tam oalrak süt ihtiyacını aldıktan sonra veriliyor ek gıda tadımlık. bence mama verin eksik kalmasın beslenmesi