durugiz Çocuğum 3ay 23günlük ama 3gündür uykuları o kadar bozuldu ki 5dakikada uyuttuğum çocuğumu uyutmak için çok uğraşıyorum ve yarım saatten fazla uyumuyor 4.ay uyku gerilemesi olabilir mi bunun üzerine bir uyku gerilemesi daha kaldıramam galiba 😫
Deletedmom_119 durugiz 3. Aya girer girmez başladı bizde ve bu dönemde baya post gördüm aynı konu ile herkesin aynı demekki. 3 ay 21 günlüğüz
meliko04 durugiz 3 ay 11 günlük bizde bugüne kadar öyle böyle iyiydik ama 2-3 gündür gece gündüz fark etmeksizin 30-35 dakika maksimum 1 saat o da gece uyuyup uyanıyor. Aslında gözünü açamıyor uykusu var ama derin uykuya kesinlikle geçmiyor. Kucak da uyuyor yatağına koyunca 15-20 dakika sonra uyanıyor. Kolik bi bebek zaten doğdu doğalı aşırı zor. Bi ara düzelir gibi oldu şimdi gene başa sardık. Gücüm kalmadı yemin ederim artık bayılıp uyumak istiyorum bittim:((((((
mirooooo durugiz of 3 ay 15 günlüğüz aynı problem bizde de var bu 4. Ay atağı oluyor heralde aşırı zor uyuyor sürekli saat başı uyanıyor eskiden geceleri uyanmazdı
karayaka 3 ay 20 günlüğüz biz de. Uykusuzluktan bayılacak halde ama o gözler zor kapanıyor. Kapatıp kapatıp açıyor. Derin uykuya geçiş çok zorlaştı. Çıt desem sıçrar halde zaten. El kol havalanıp uyanıyor hemen sıçrama modu. Ağlaya ağlaya uyuyor sinirinden