ebrar2024 Ya kizlar doktorlar önermiyor pudra kullanımını kv illa diyor pudra dökelim sanki ben bebeğimi düşünmüyorum boyun altı vs yerler için nemlendirici yağ kullanıyorum ama o kdr geçmiyor ne kullanıyorsunuz sizler onerebileceginiz marka varmı losyon
Yesillimon ebrar2024 Cnm sıcaktan isilik olan yerlere nemlendirici krem sürmek saçma bence zaten nemli kaldığı için isilik olup kızarıyor pudrayı peceteye dökerek surebilirsin direk çocuğa puflatarak sürersen tabiki zararlı olur
Aselnova ebrar2024 bebeten diye bir pudra var ilaçsız saf kokusuz ben iki yıldır onu kullanıyorm kızıma pişik isilik banyo sonrası için hiç bebek yag bakım yag vs kullanmadım birkere doktor tavsiyesi ile bebek yag kullandım kizim resmen isilik döktü arrttrdi pisigini ondan beri sadece pudra ben herkesede oneriorm
Gly_87 ebrar2024 yaz sicaginda pudra,bebek yagi,bebek losyonlari kullanilmzki..cilt hava almiyor cunku
limonzeytinmom ebrar2024 bol bol suya sokun bence sadece. 34 ve 7 aylık kızlarım var küvete su dolduruyorum banyoda oynuyorlar akşam üstü serinlemek için. Bişey sürmüyorum. Çok fazla kızarıklık varsa dove sabunla vücudunu yıkıyorum
Yagmursaad İsilik için pudrayı ben de kullanıyorum . Pudranın önerilmeme sebebi ciğere kaçmasın dıyeymis. Ben ağız kısmına yaklaştırmayan genelde beline kullanıyorum
nursankilicoglu ebrar2024 ben her alt değişiminde sudocrem kullanıyorum hergun banyo sonrası koltukalti biyin kısmına sürüyorum olmasını beklemeden
Gly_87 ebrar2024 ben surekli dus aldirirdm,serinletrdm ve sonra cok sert olmycsk sekilde kuruturdum,nemli kalmasina musaade etmezdm
limonzeytinmom ebrar2024 ben öyle yapıyorum canım 15 20 dk suda kalıyor ferahloyor 2 3 de oyuncak alıyorum yanına sonra yıkayıp cıkıyorum
ebrar2024 limonzeytinmom anladım canım teşekkür ederim benimki daha iki aylık ben biraz az bekleteyim demi
limonzeytinmom ebrar2024 duruyorsa 15 dk bekleyebilirsin başının altına yüksek olacak sekilde havlu katla suya gelmesin kulağı o sekilde ayarla. Kışın bile ben kızımı öyle yapıyordum sorun olmaz bebek seviyorsa