Selimustafa Merhabalar herkese. Denize gideceğiz deniz patiği şart mı gidecegimiz deniz taşlı değilmiş. Çocuklar için özellikle almak gerekir mi? Tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
sezer2022 Selimustafa 2 yazdır giydiriyorum, kesinlikle en temiz sandığımız plajda bile bira şişesi kırıkları olabiliyor
Kbrbydk Selimustafa çok da gerekli degil. Olmasa da olur bence. Dikkat ettiğiniz sürece veya kum filan temizse, deniz kenarına da yakın oturcaksaniz lazım olmayabilir.
NariNariKiminYari Selimustafa ben denizdeyken sadece kumda oynarken giydiriyorum. Kumun içinde sivri bir cisim olabilir diye. Denize girdiğinde çıkartıyorum zaten boyunu aşan yerlerde takıldığımız için ayağı yere değmiyor. Havuzdayken kesinlikle kullanıyorum çünkü altı kaydırmaz olduğu için düşme riskini neredeyse sıfıra indiriyor
Yuzuklerin_efendisi0 Selimustafa Kesinlikle şart, taş olmasa da kum sıcak ve neye basacağı belli olmaz.Alın annesi içiniz rahat etsin. Bu ara da sakın tatil beldelerinden almayın. Biz o hatayı yaptık ve tam 5 katı fiyat baydık.
Hanifeisrfl Selimustafa aslında kum falan sıcak oluyor o yüzden karar senin ama ben öok rahat ettim tatilde,denizede girdi kumsalda da oynadı ayağı yanmadı sıcakta yani
Asyaveannesi04 Selimustafa Taş olmasa da kum yapar ben hep giydiririm kendimizde giyeriz, çünkü bazı iki ayaklı pislikler kumların içine cam felan gömüyorlar
limonzeytinmom Selimustafa kum da olsa güneşten kum ısınıyor ben bile basamıyorum. Havuza da denize de gitsek kızımı sürekli giydiriyorum