fa_sena_y merhaba arkadaşlar 21 aylık kızım var tüp bebekle oldu. Dün adet günümde olmadım. Adetten hemen sonra korunmasız ilişki olmuştu. Şüphede kalmamak için test yapayım dedim. Silik çizgi çıktı. Emin olmak için gidip bir test daha aldım o da aynı şekilde çıktı. 5 dk içinde. Sizce kesin gebelik var mıdır? https://hizliresim.com/dg44as1
Zeyyyynep fa_sena_y evet canım net var bende böyle öğrendim gebeliğimi hatta benimki çok daha silikti😂
fa_sena_y @Lolik @Arzucln teşekkür ederim. peki silik olması normal mi adet 1 gün geciktiği halde? sabah ilk idrarla yapmadım ama yine de aklıma takıldı.
Lolik fa_sena_y sabah idrarı daha kuvvetli sonuç veriyor testin rengi çok önemli değil çizgi çıktı mı vardır , ilk 5 dk diyorsunuz zaten ben de ilk 3-5 dk da böyle öğrenmiştim 3 haftalık falandı . Kan verin içiniz rahat etsin hayırlı olsun inşallah 🥰
gokceyalcinmutlu fa_sena_y normalde adet geciktikten 10 gün sonra öneriyorlar o yüzden silik çıkmıştır ben de böyle öğrenmiştim hayırlı olsun 🥰
Zeyyyynep fa_sena_y benim reglim 10 gün geçmişti seninkinden daha silikti geç tuttuğu için bebekde haliyle ufak oluyor o yüzden silik çıkmış seninki şuan tahminen 3 haftalık falandır