SeNaGT KIZLAR ÇAMAŞIR YADA EŞYADA KULLANDIĞINIZ ÇAMAŞIR SULU OLMAYAN BİLDİĞİNİZ FİSFİS VARMİ MESELA CAMASİRDA KİRE SIKIP MAKİNEYE ATMALİK HALİYA KANEPEYE SIKIP SİLMELİK MARKET ÜRÜNLERİ OLMALİ BİRTEK ORADAN ALABİLİRİM
Selennnnnn SeNaGT Ay tüm market ürünlerini denedim hiç bir işe yaramıyor marketten alabilirim demişsin ama ben yine önereyim Trendyol stop markalı leke çıkarıcı müthiş bir şey
Annekizcicileri Selennnnnn hangi satıcıdan aldınız her satıcının kı aynı değil sahte olan çıkarmıyor da
livanurvealpinannesi61 Selennnnnn kaynanamda vardı bana da verdi hiçbir leke çıkmadı olduğu gibi duruyor memnun kalmadım hiç
livanurvealpinannesi61 Esinzhl aynen bende kullanıyorum sıkıp beklettiğim halde asla çıkmıyor olduğu gibi kaldı lekeler
Selennnnnn livanurvealpinannesi61 Satıcı önemli. Sahtesi çok valla geçen seneden kalan lekeleri bile çıkarttı kıyafette sıkıp yarım saat bekletip makineye atıyorum deterjan gözüne de biraz döküyorum çıkınca mis gibi tertemiz duvar da boya lekelerine kadar çıkartıyorum elim ayağım gibi bir şey
Esinzhl livanurvealpinannesi61 evet ya anında sıkıp yıkadım da beklettim de hiçbirinde güzelce çıkarmadı. My rabbit miydi adını tam hatırlamıyorum onu da çok övüyorlar. deneyeceğim bakalım. Ben leke çıkarıcı bulana kadar benim kız büyüdü gitti zaten 😅
livanurvealpinannesi61 Selennnnnn fenomenlerin linkinden almış görümcem onların aldığı satıcı. Hiçbir lekeyi çıkarmadı malesef
Selennnnnn livanurvealpinannesi61 Yazdığım yöntemle mi denedi ? Çevremden de hiç duymadım herkes 10 ar 20 şer stokluyo
livanurvealpinannesi61 Selennnnnn ben kendim bahsettiğiniz gibi yaptım çıkmadı hiçbir leke mutfak bezim de leke oldu sıktım ama çıkmadı bekletip ovdum öyle de çıkmadı