hacernur78 Sevgili anneler emziriyorum ve hiç doymuyorum gibi yemezsem sütüm olmayacak diyede korkuyorum bi yandanda artık 2 aylık olduk kilo vermeye başlamak istiyorum siz neler yapıyorsunuz yeşil çay içmek felan zararlı mı sizce
limonzeytinmom hacernur78 2.5 aylıkken diyetisyene başladım emzirme diyeti. Kesinlikle kafanıza göre yapmayın. Yeşil çay sütü azaltır ben hala içmiyorum 6.5 aylık olduk.
gncglozclk hacernur78 82 ıle doguma gırdım suan 55 kıloyum hiç bişey yapmadım kendı kendine gıttı oyle iştahlıda degılım 6 aylık kızım sagıp verıyorum sadece anne sutu alıyor galiba sanslıyım👻😂
babytugra_ hacernur78 ben diyetisyene gidiyorum. Yeşil çay vermiyor bitki çayı olarak rezene veriyor sadece emziren anne diyetinde
gncglozclk iremtnrvrd ılk 30 gun 20 kılosu gıttı o kadar hızlı gıttı ki sezaryan oldum ben bide asla oturmadım ilk anneliğim kızımı bırakamadım canım cok yanıyordu ama hep kendim baktım kaynanama gorumcem vardı yanımda tabi 2 hafta kaldılar ama ben birine bırakmaya korkuyordum o sekilde 20 si gıttı 35 gunlukken ılk regli mi gordum ondan sonra zaten her ay düzenli regli oluyorum onun etkisi cok buyuk tabi ☺️
limonzeytinmom hacernur78 benım listem o kadar cok değişti ki 10 kg verdim suan yapmıyırum ara verdim. İlk 7 öğün le başlamıştım mesela şuan 3 öğüne düşmüştğ en son ki listem. Siz kac kılosunu boyunuz kac mesela