Baslicamaskiniza Arkadaşlar halı,perde,koltuk bunlar taşınmadan önce mi yıkanıp paketlenir yoksa yeni eve taşınınca orda mı yıkanır? Teşekkürler yorumlarınız için 😍
bana1cocukyetti Baslicamaskiniza Halıları perdeleri ben genelde yıkayıp koyuyorum. Koltukları yıkamadım hiç😂😂 genellikle silmeyi tercih ettim onu da taşınınca yaptım
bisenakillisinzaten Laliga taşınma işi kaç gün suruyor bide beyaz esya ve perdeler en son mu götürülüyor
Baslicamaskiniza bana1cocukyetti valla koltuklarım artık Allah affetsin leş gibi oldu çocuktan 😂 hayrıma bi yıkatsam oh be dicekler
Laliga bisenakillisinzaten Benim eşyalarımı nakliye, hepsini aynı anda, bir günde taşıdı. Sadece bir gün önce mutfak eşyalarını, kırılacak, kendi arabamızla biz taşıdık ne olur ne olmaz diye. Beyaz eşyalardan perdelere her şey yeni eve geldi. Bizde düzene soktuk.
bana1cocukyetti Baslicamaskiniza o zaman taşınınca yıkatmak daha mantıklı taşınırken tekrar batarsa belli mi olur 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
bisenakillisinzaten Laliga peki eski evinzdeki eşyaları toplamak kolilere yerlestirmek ne kdar zamanınızı aldı. Bizde.tasincagiz da.
Laliga bisenakillisinzaten Kullanılmayan eşyalardan başladım. Taşınmadan bir gün öncede sürekli kullandığımız eşyaları paketledim. On gün falan sürdü sanırım toparlanmam.
bisenakillisinzaten Laliga ya peki yeni eve ne zaman alistiniz ben şuan oturduğum eve resmen aşığım bı çok güzel anı biriktirdim yeni eve alisamam diye çok korkuyorum
Baslicamaskiniza bana1cocukyetti olabilir evet muhtemelen ben de koltukları gidince yıkaticam ve galiba artık o ne gerek var dediğim örtülerden sericem
Laliga bisenakillisinzaten Adapte olma sorunu yaşamadım. Dolayısıyla alışma süreci olmadı. Diğer evden taşınıp kurtulduğum için şükrediyordum sadece. 😄