Sessizzzz Spirali adetin 5 Ci günü taktirsam nasıl olur acaba yarın izinli resmi tatil ertesi gün de kan vericem aynı gün takarlar mi kan verincen gün içinde çıkar mı bilgisi olan var mı
Sessizzzz Sessizzzz noemalse 4 xu gün gidicem fakat ertesi gün mü çağırır nasıl olur acaba durumlar veya adetli olduğum için direk takarlarmi
Premseskolar Sessizzzz bende reglimn 5. Günü taktırdım sabah kan verdim saat 2 gbi sonucu gösterdim takalm dedi hemen oldu kanı erkn verirsen cıkar
Poyrazbayb Sessizzzz ben 3. günü taktırdım. Adetli misin diye sordu sadece test falan istemeden direk takıldı
peydaefe Sessizzzz ben lohusalığın 23.günü taktırdım, direkt taktı. Yalnız çok fazla acıdı ve üstünden 20 günden fazla geçti, hala kanama devam ediyor. Dr normal dedi. Bu arada hormonlu spiral idi.
Mlkkrm Sessizzzz Kan ozelde versen gebelık için 100 tl galandır 2 saate cıkar alır gıder takarsın saglık ocagıns vereceksen ücretsiz ama 1 gun sonra cıkıyor testi mutlaka istiyorlar
Premseskolar Sessizzzz takarken tam 10 sanıye süren bi sancı oldu sadce hmn grcti islem toplam 3 yda 5 dk sürdü cok kısa yani