Serapaylar Kızlar kızımın dişleri çıkıyo baya huzursuz jel falan kullanıyorlarmış sanırım yada başka iyi gelen yöntemler varmı lütfen yardım
deletedmom555 Serapaylar yeşil soğan ve salatalık rahatlatıyor geçen hafta Bizimkide çok huysuzdu damaklar bembeyaz oldu hayırlısıyla bi çakarsa rahatlasa ☹️
Areliko Serapaylar diş jelleri damakları sertleştirip geç çıkartıyormus onun yerine tetagil alabilirsiniz bir de soğanı rendeyeleyip suyunu cıkarın dolapta birkaç saat beklettikten sonra her ağrısında diş erlerine masaj yaparak rahatlatabilirsiniz.
Yesilanne97 Karanfil yağı kesinlikle, 10 karanfili havanda döv yarım çay bardağı zeytinyağında beklet buzdolabından soğuk soğuk sür, çok işe yarıyor
Goktugmom Tetagil dis granulunu tavsiye ederim kesinlikle hem.bitkisel hic bir zarari yok hem.mineralli toz seklinde beebginizin damaklarina suruyorsunuz eriyip gidoyor masaj yaparak ben yatmadan once kullaniyorum butun gece rahat uyuyor birde tavsiyem temiz bir agiz mendilini dolapta spgutun eline verin onu isirdikca inanilmaz rahtliyorlar
tepetaklak3 Ben de burda okuyup zeytinyağının içine karanfil atıp beklettim ve kullanıyorum bana faydalı gibi geldi. eskiye göre bebeğim daha iyi. gece yatmadan önce sürüyorum bi deneyin isterseniz