mom97X Bebeğim 24 günlük Çok fazla gazi var gazdan dolayı uyuyamıyor fitil kullansam olur mu faydası var mıdır
BelaCivciv mom97X Fitil gaz için önerilmiyor. Gaz damlası kullansanız daha iyi olur, biz sab simplex kullanmıştık iyi gelmişti o dönem.
HurremSultannn mom97X benim kayananmlar da öyle dedi ama ben vermedim masaj ve sıcak havlu karnına sar birde gaz damlası alın ben zinco kulandim.iki çocuğumda da memnun kaldim birde yemeklere kimyonu bol attım🤌🏻 zor ama en güzel zamanların Allah bağışlasın 🌺
lAmMelodi mom97X O günlerde çok normal masaj yapın YouTube de var.Ben sabahtan akşama kadar kızımın gazı ile uğraştım masaj iyi geliyordu sadece birde gaz damlası.
BelaCivciv mom97X Her damla her çocuk için kullanışlı olmayabiliyor. Deneyerek buluyorsunuz biraz da ama fitil vermeyin.
ftmrdcccc Ben gaz için çözümü tohum kimyonda buldum. Yaklaşık 1 aydır da hicbisey kullanmıyorum gazını kendisi çıkarıyor. 2.5 aylığız
mom97X lAmMelodi tuvaletini yapıyor gaz da çıkarıyor bazen ama yine de ıkınıp kızararak mızmızlanıyor anlamadım 😔
ilenalemin mom97X benim de kakasını yapamıyordu mecbur kullandım ikiye bölüp.yaptı rahatlafı ama iki üç gün sonra bi daha yapamamaya başladı.daha kullanmadım belli bu bi süreç
BelaCivciv mom97X Fitilin amacı ateş düşürücü, ağrı kesici o yüzden. Sürekli gaz için fitil atamazsınız, buna alışırsa o zaman makat kasları gelişmeyebilir. Fitili çok hasta olmadıkça doktorlar da tercih etmiyorlar.
ftmrdcccc arasbulut1908 canım bı çay kaşığı tohum kimyonu ortalama bir su bardağı suyla demledim biraz beklettim çok sıkışırsam Sabah akşam ikişer çay kaşığı verdim baktım düzelmeye başladı sadece yatmadan önce verdim o şekilde çok şükür çok uzun zamandır rahatız
ysmnp mom97X zinco çok etkili değil gaz konusunda ya sav sipmlex yada nurse harvesy bu ikisi etkili gaz sorununu çözmezseniz gaz biriktiği için meme mama reddi başlıyor
mutlubibekleyis ftmrdcccc 48 günlük bebeğim ben de yapabilir miyim bunu, çok küçük diye endişe ediyorum daha doktora da sormadım ama çok zor durumdayım ben de gazdan