Mukemuke Nilüfer FSM taraflarında 2-2,5 yaş kabul eden, ayakların toprağa çamura değdiği, doğa içerisinde, çocuk odaklı bir kreş arıyorum. Memnun kaldığınız bir okul var mıdır?
laliko35 Mukemuke Dr kaşif anaokulu , neşe Erberk anaokulu bir kaç tane daha var aklıma gelince yazarm
Mukemuke laliko35 ben Bursa orman okulu ya da waldorf tarzında okullar arıyorum aslında. Çocuk doğayla iç içe olacak. Bu ikisi lokasyon olarak biraz uzaklar o yüzden FSM çevresinde bu tarz okullar var mı merak etmiştim 😊
Mukemuke smileanne evet 2 yaş alan yerler var. Fiyatları henüz ben de bilmiyorum telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar. Gidip yüzyüze konuşmak gerekiyor. Araştırdığım kadarıyla Zeynep, Bursa orman okulu, Waldorf orman okulu, Acıbadem çocuk üniversitesi 2 yaş üstü kabul ediyor. Daha vardır tabi ben bu saydıklarıma sordum kabul ettiklerini söylediler.
laliko35 Mukemuke bursa orman okulu da bildiğim kadarıyla uzak bende onu yazacaktm size dr kaşif in servisi var diğer okulları bilmiyorum benim kızım Gürsu da ki tabiat kolejine gidecek
Mukemuke laliko35 evet uzak ve servisi de yok maalesef. Kreşlerin %90’ı apartman aralarına sıkışmış sadece çocuğa göz kulak olan yerler. Öyle yerlere de göndermek istemiyorum. Biz bütün kış çamurla oynadık yağmur sularında debelendik. Şimdi hadi bakalım kreşe gideceksin dört duvar arasında geçireceksin artık vaktini diyemem ki. Ama bana uygun kreşler de maalesef uzaklar.
Mukemuke BarlasMomm İhsaniye Esentepe Fethiye cumhuriyet barış buralarda pek düzgün bir kreş bulamadım ben araştırdığım kadarıyla. Beşevler’de akademisyenanne var. Çocuğunuz 3 yaş üstüyse orayı öneririm.
sheesyelllow BarlasMomm çocukça anaokulu var Akpinarda benim oğlum orda biz memnunuz 🥰 oğlum severek gidiyor 💙 kuruculari arkadaşım zaten o yüzden de güvenim tam 👌
laliko35 Mukemuke arayıp öğrenin harika Gürsu Daki okul erikli de de var ama nilüfer tarafıyla ilgili bilgim yok
Busbussssss Mukemuke merhaba kendim bir anaokulu öğretmeni olarak 2.5 yaşında kızımı nereye götürsem diye düşünüyorum fakat bende bulamadım oyunla haşır neşir olsun istiyorum ama sözde öyle okulların bile içeriklerini bildiğim için bu sene evde kalmaya karar verdik . Bende Fsm de oturuyorum bu arada siz bulabildiniz mi
Irmakmelegim Mukemuke kızım egeberk anaokuluna gidiyor 27 aylıktan beri çok memnunum bu sene yine oraya kaydettim bursanin en iyi okullarından biridir şuan kziim 35.5 aylik
Mukemuke Irmakmelegim egeberk i çok duyuyorum fakat bize biraz uzak kalıyor o taraflar. Doğa temelli bir okul mu?
Aslaniko Irmakmelegim ya üstünden çok geçmiş ama okuldan memnundunuz. Ben de seneye vereceğim de şimdiden araştırma yapıyorum. Önerir misiniz? 3 yaş için önce yarım sonra tam güne dönmek istiyorum. Böyle binalarda kapalı kalsınlar istemiyorum koşsun batsın rahat olsun istiyorum. Bir de fiyatları hakkında bilgi verseniz süper olur 😊
Ballloglum Irmakmelegim bu sene Ege Berk ne kadar dı acaba ? Biz millet mahallesinde oturacağız mesafesi çok mu uzak. Servisi var mıydı okulun
Irmakmelegim Mukemuke parkı oyun alanı çok büyük diyebilriim çok geniş bir alana sahip yüzme jimnastik müzik sanatsal etkinlikler bahçe etkinlikleri oyunlar daha bir çok eğitim e sahip