Mrvll mucizemm94 dolapta brokoli var. Haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt tereyağ dökeceğiz. Sıcaklarda ağır yemek istemiyor insan. Oğluma öğlen yemeğinden kalan biraz da yeşil fasulye yemeği var.
mucizemm94 kevserhmz herkesin baktığı tarif başka oluyor merak ettim güzelse denemek isterim yazmayın siz bilirsiniz
kevserhmz mucizemm94 hayır lütfen yanlıs anlamayın beni islim kebabı yazıp nefis yemek tariflerinin ilk videosu
mucizemm94 crybaby ben de yeşil fasulye yaptım sadece iki aydır diyetteyiz pilav makarna ekmek asla yemiyoruz
gizemvatansever mucizemm94 bende karnıyarık yaptım sadece 😍 hamileliğimde kızartma yasaktı valla sıcak hava aldırış etmeden götürdüm 😍😍
delirmeceler mucizemm94 can sıkıntısı🤣ikizlerim var kreşe versem alanımız yok içi boş eytliyim prim doldurmam lazım o yüzden işe başlamam lazım eşim evde oturup çocuklara bakmamı emekliliği düşünmemi söylüyor yaşım 40 ne kadar daha evde beklemem gerekiyor
Irmakmelegim mucizemm94 bize kofte ve et pilav salata Kızıma da et ve kofte pilav yoğurt sonra ara öğün de karpuz yedi ve gece uykusuna geçti