ebraargull Bebeğim iki aylık ve 3 4 gündür ishal ne iyi gelir nasıl gecirebilirim önerisi olan var mı
ebraargull lAmMelodi önce kabız olmuştu poposuna zeytinyağı sürdüm birde ağzına bir çay kaşığı verdim geçti ama ishale cevirdi bı ortayi bulamadım malesef 😂
lAmMelodi ebraargull Ben zeytunyağını doktora söyledim önermedi bazen fitil kullandım.Doktor ne diyor peki.
ebraargull lAmMelodi sağlık ocağındaki ebe verebilirsin demişti bir kerelik denedim bende işime yaradı daha doktora gitmedim acikcasi
Emralpakcn Probiyotik veriyor musun ben forbiome veriyordum emziriyorsan sulu kaka yapar ama anne sütü ishal yapmaz ki fışkırarak sulu kaka yapıyorsa normal bence benim oğlum da öyle yapardı köpüklü bile olabilir gazlı bir bebekse ishalden kastın nasıl kakası
ebraargull Emralpakcn hayır probiyotik kullanmıyorum vitamin ve gaz damlası kullanıyorum sadece ve evet baya gazlı bir bebekti damlanın gücüne rahatlıyor yoksa çok sancı cekiyodu.
ebraargull Emralpakcn sulu kaka yapıyor evet ama normalde 2 3 kere yapan bebeğim şuanda 6 7 kere yapiyo belki daha bile fazla olabiliyor o yüzden ishal olduğuna karar verdim maglum bebeklerin kakası zaten sulu olduğu için ishal yada değil olarak değerlendirmem zor ama çok çok fazla yaptığı için ve artık acı çektiğini fark ettiğim için ishal olduğunu düşünüyorum
Emralpakcn ebraargull yavrum benim ya karnından ses geliyor mu siz yediklerinize dikkat edin bence kavun incir kayısı gibi meyveler mercimek baklagiller de bebeği etkiler
ebraargull Emralpakcn fokur fokir kayniyo bazen 🥺dikkat ediyorum elimden geldiğince ama galiba bilmeden yediğim dokunan şeyler var