ezgiii12490 Kizlar 3 ay 12 gunluk bebegim var sese dönüp bakmıyor agulamada arada hep degl bazen kendi kendine sesler çıkarıyor ağlarken mizildaniyor hep mi agulamalari ses çıkarmaları lazim bu ayda
bekledigimmucizemm ezgiii12490 aynı şeyi ben araştırıyorum şimdi benimde bebeğim 3 ay 15 günlük agular var ama daha çok az kendi kendine çıkarmıyor ben konuşuyorum agu yapıyorum ki oda bazen yapıyor ve elimde gösterdiğim şeyleri kendisi dokunuyor ama almıyor daha ben eline koyunca tutuyor sizinki nasıl
Nisangunes bekledigimmucizemm sesli gülmesi için napiyorsunuz ben hiç gulduremedim bi iki sefer babaannesi ne güldü ama çok sıkıştırdı bebegi ben öyle sevemiyorum sevmek istemiyorum siz nası güldürüyorsunuz
Nisangunes 3 ay 6 günlük bebeğim yüzüne yakın durunca konuşmaya başlıyor ama gıv gıv buff falan yapıyor yani Agu demiyor sayılır mı oyuncaklarını da sallayamiyor çok iyi tutamıyor sadece hisirtili kitabını tutabiliyor sıkıca
sedosskdrm Kızlar aynı problemi yaşıyorum bebişim 3 ay 8 günlük agulamıyor. Çok nadirdir yani ç. Sizin bebişler ne alemde🥲