Gul-42 Birbebetoannesi turkce kolay mat yapamadım tarıh zordu yanı alan calısmaktan buna hıc bakamadımkı zaten
mrvyad @Birbebetoannesi beklediğimden kolaydı sayısalcıyım normalde matematiği ilk yapar zaman kaybım çok olurdu gerisi yetişmezdi bu sefer tam tersi oldu ilk defa matematiği çok az yaptım 🥲🥲
Birbebetoannesi mrvyad İnanın bende öyle,sayısalcıyım sorulara bir an ne olduğunu anlamadım yeni nesil sorular gerçekten değişik
eraysen mrvyad bende sayısalcıyım normalde benimde matematikte çok zaman kaybım olurdu ama bu sefer çok hızlı çözdüm acaba bende bir acayiplik mi var hiç çalışmadan ve gece hiç uyumadan girdim acaba rüya mı gördüm bana baya kolay geldi bu sefer matematik 🙄
DevosMom Birbebetoannesi Türkçede başım agrıdı, başım döndü artık biraz matematik çözdüm kendime gelebilmek için paragraflar çok uzundu ya gereksiz
Birbebetoannesi DevosMom Benimde Türkçe güzeld bende diyorum acaba sorun mu bende, en son ALES sınavına girmiştim Türkçe uzun uzun paragraflar vardı bunları görünce bunlar nasıl kısa dedim 🤣 Dil bilgis fazla yoktu Allah tan 😇
Birbebetoannesi Gul-42 Matematik biraz zordu , Tarh direkt bilgi zaten, önceden yine 3-4 Yorum sorusu okuyordu o da yoktu 😒
DevosMom Gul-42 ben öylesine girdim ya soruları görmek için hiç deneyimlemiştim kpss. Zaten alımda olmayacak pek diye dedim gireyim bakayım. İşletme mezunuyum ben ama kendi işimi yapıyorum zaten
mrvyad @Birbebetoannesi bir üstten baktım matematik soruları çok uğraştırıcı duruyordu her seferinde yapıyorum zaman kaybı oluyor diye yapmadım..ne olacak sonuç bilmiyorum bir sayısalcı olarak yetiştirememek çok üzüyor
mrvyad @kaysi_cicegi kitaplar hakkında hiç bilgim yok film sorusu da üçünü izlemiştim ikisi arasında kaldım salladım 😅