mom97X Kızlar 24 günlük bebeğim sürekli uyanıyor, ıkınarak kızararak uyanıyor belli ki gazı var. Zinco damla da kullanıyorum ama geceleri hiç uyumuyor uyutmuyor da. Napcam bi akıl verin lütfen
mooomm01 mom97X biz koliktik :( clinikid masaj yağı bizi çok rahatlattı birde sevim kuruçay çam gaz kolik masajını yaptım hrp :) meme veriyorsa da yemeklerden önce kimyon yiyebilirsin
Annenananene mom97X ben sab kullandim ayaklarini ve karnini sicak tutun gaz kemeri var ondan alabilirsiniz birde sağa sola seklinde sallama iyi geliyor sallama olayi sagliksiz dedi uzmanlar bende aşırı kolik bir oğlum olmasina rağmen sallamadim birgün oğlum 6 aylikken şiddetli aglamasi oldu acile gittik karnı gaz dolmuş oradaki hemşire oglumu battaniyeye koydu oglumu hafif yuvarlar sekilde salladi hemen gazi çıktı bizde evde gaz sorunu oldugunda yaptik cok iyi geldi ama öğrendiğimizde çok geç kalmistik gaz sorunu bitmisti arada cok nadir oluyordu artık
tontonanne mom97X siz kimyon rezene anason Çayı içebilirsiniz. Biz damla olarak sab simplex ve nurse harveys kullanmistik faydasını gördük. Bebegede karnına havlu ısıtıp koyabilirsin, gaz masajı yapabilirsin birde Kiraz çekirdekli kemer deneyebilirsin
ruv1234- Maalesef zorlu bir süreç sizi bekliyor Allah kolaylık versin bebeğim 4 aylık yeni yeni geçti ne yaptıysak fayda etmedi zamanı gelince geçti bizimki yinede probiyotik kullanmanızı ve karın masajını tavsiye ederim günlük duş aldırmanız da rahatlatır kendinizde kimyon çayı tüketin🌸
seymavmustafa Bol bol karnına masaj yapın gaz için masajlar var sıcak havlu yada kiraz çekirdeği kemeride çok işe yarıyor bu süreçte
mooomm01 mom97X her besleme sonrası gazını çıkarın kuzum :) send ebütün yemeklerine kimyon koy kimyon çayı iş kuzum
komik mom97X bi deneyin ben oyle ikindigi zaman sabah kac olursa olsun yapiyorum iyi geliyo gzelde cikariyo gazini suyun icine dokun cay kasigi kimyonu icin ilk zmanlar sabah aksam yapiyodum simdi 2gune bir yada gazina gore yapiyom inslahh faydasini grursunuz bi duzenli yapin gunde 1 kere yada sabah aksam kmyon bisi yapmaz yani
senalala Biz de yaşamaya başlamıştık 25. günde doktor damla verdi fakat fayda etmedi hatta bana göre daha kötü oldu. Sonra günlük kimyon+rezene çayı tüketmeye başladım kızım o günden beri daha rahat tavsiye ederim 🌸
senalala mom97X aktardan tane kimyon aldım. Kimyonlu suyu da denedik ama çayının daha iyi geldiğini düşünüyorum