balli_cilek Kızlar havalar sıcak ve emzirme sütyeni inanılmaz yakıyor beni pamuklu olduğu halde sarktığını da hissediyorum yarım destekliye geçtim gevşek takıyorum sıkmıyor ama süre etkisi olur mu
SevimliHayaletCasper balli_cilek ben sütyensiz 10 dk bile duramam alışkanlık olmuş. Hiç sütümü etkilemedi böyle birşey de duymadım
Deletedmom_1111 balli_cilek hayır ben hiç emzirme sütyen kullanmadım baştan beri destekli normal sütyen takıyorum evde serbest zaten
TarcinliSutlacim balli_cilek ben bralet dantelli hemde sutyen kullanıyorum çok iyi oluyor vallah ne sıkıyor ne bunaltıyor göğsümden süt akarsa hemen kuru da tutuyor .. gece sutyen çıkarmam gerek bile kalmıyor desteksiz oluyor bunlar
balli_cilek Deletedmom_1111 serbest bi türlü alışamıyorjm ya destek sizde rahatsız oluyorum artık devam edeyim o zaman takmaya
Asyaveannesi04 balli_cilek Ben destekli de desteksiz de taktım hiiç azalma olmadı, böyle bir şey de hiç duymadım aksine 29 ay emzirdim kız
Ardenaden balli_cilek azalttığı soyleniyor hatta bu sut sagan fenomen kadin var 4 5 gundur sutum azaldi endenini buldm normal sudyen takıyordum dedi bıraktı sutu eski haline döndü
Damla_eflin balli_cilek Çörek otu tozu onu çok kullanıyordum canım acayip süt yapıyordu bana denemelisin. Korana olunca zehirlendi sütüm tabi veremedim😄
Betelgeuse_ balli_cilek taktiğiniz sutyenle süt miktarının bir alakası olacağını sanmıyorum. İlk defa böyle bir şey duydum. Sadece daha gevşek bir sütyen göğüs sarkması yapabilir