0610nurayburak mavi61 uyumak dinlenmek bol su sıvı çorba vs bulgur pilavi düğ çorbası derler bizim oralarda yeşillik yemek bol bol bunları tavsiye ederim ama en öenmlisi su ve uyumak bence bende bunlar işe yarıyor 5 sylık olduk bugun bizde
sofyayolda crybaby Biz wee ile başladık mamanı aldım 15 gün falan oldu ama mamajo ile memeyi boşaltmadı tam bugün wee baby tekrar denedim boşalttı 🙄 ondan sordum teşekkür ederim
mavi61 htckvnc onu denicem mutlaka. Şuan önceliğim emzirmek pesinede mutlaka 1 saat sagiyorum onuda veriyorum dünden bugüne azicikta olsa arttı sanki kendimi parçalıyorum resmen emzirmek için. İlk oglumda emziremedim maalesef sütüm bianda kesildi bunda çok istiyorum oda stres yapıyor
mavi61 kutsal6363 ilk cocugumda aynı hataya düştüm sütüm cokken yoğun bakımda kaldı tam çıktı dedim sütüm bianda kesildi herkes mama ver dedi cahillik ugrasmadimda öyle şimdi power pump yapıyorum önce emzir sonra bu yöntemi dene. Kilo filanda umrumda değil kim ne derse deniyorum işe yarar umuduyla sende vazgeçme
kutsal6363 mavi61 evet maalesef benimde ilk çocuğum ve çok pişmanım :( şuan diyorum ağlasın verme hemen mama en azından emsin diye ama yok asla kabul etmiyor ağlama krizileri nefes alamıyor veriyrum yani. Power oump nasıl yapıyorsunuz vaktim olmuyor bazıları o kadar 1 saatten fazla suriyor bebeğim hiç uyumuyor nerdeyse bide bel ağrısı çekiyorum asiri
kutsal6363 melamu Aynı durumu yaşıyorum ama bebeğim ağlama krizine giriyor öksürüyor o derece daha 45 günlük olmasına rağmen bende en azından emsin sonra yine mama vereyim diyorum ama yok tamamen bıraksam keşke nasıl becerdiniz
mavi61 kutsal6363 giyilebilir göğüs pompası kullanıyorum böylece yemek yaparken yada çocuğu uyuturken filan sağım yapabiliyorum
brvnkr kutsal6363 aslında vazgeçmeyecektin mama keşke vermeseydin benımde. Bıraz vardı doktorlar mama ver dedi vermedım. Hiç vazgecmedım sütüm şuan var
kutsal6363 brvnkr ya bebekte sarılık değeri yükseldi şekeri düştü diye mecbur kaldım bide sütüm azdı doymuyirdu. Ama 1 saat emerdi ona rağmen son 1 haftadır hiç emmiyor reddeiyor bildiğin kriz geçiriyor yaaa😞
ElisaMom_ mavi61 öncelikle geçmiş olsun,bol bol su için,yeşillik,kuru soğan,taze soğan,bulgur pilavı türevleri,yeşil biber bunları sürekli yiyordum ben
zeynocann mavi61 çünkü alışmış canım benimde öyleydi açken veriyordum alıştı artık başka türlü icemiyor
zeynocann mavi61 bir tane video vardı benimkide o ara silikona alışmıştı o videoyu izledim istersen sende izle belki faydali olur silikon üç biraktirma videosuydu yutubede
zeynocann mavi61 videoyu aradım bulamadım fazla internetim yok sizde bakın yutubeden yazın birde silikonsuz çok açken vermeyi deneyin sürekli uykulu verin tutar inşallah