CerenAyza Hiç kullanmadım önerirseniz denemek istiyorum 11kg kızım külot bez kullanıyoruz hep 5 no alıyorum biraz büyük gibi ama 4 no çok sıkıyor kalıbı nasıl molfix in kaç almalıyım
Themom_ CerenAyza molfix cok kötü hep pişik, tahriş vb seyler yapıyor çevremde kullanan herkes pişman olup değiştiriyor. Ben hiç kullanmadım ama duyduğumu ve gördüğümü söylüyorum.
Sumemre CerenAyza ben iki oğlumda doğduğun dan beri Molfix kullanıyorum hepsin den en iyisi sızdırma yok pisirme 5 no olur size
CerenAyza Nacafa gece nasıl acaba ben püre baby kullanıyorum şu an geceleri biraz nemli oluyor vücudu baby turco fan memnundum ama bunu denemek istedim
Nacafa CerenAyza benim oğlum 27 aylık gece bez değişimi yapmıyorum sabah uyandığında da yarısı bile dolmamış oluyor. Pure baby kullanmadım hiç ama baby turco dan çok daha iyi diyebilirim
anplt 5 alın benim oğlum 11 kilo bende 5e geçeceğim 4 numara sürekli toplanıyor artık küçük geldiği için
esrathegulcesmom CerenAyza biz molfixin pure and soft olanını kullanıyoruz. 10,5 kilo kızım 5 numara kullanıyoruz. Ben çok memnunum çok kaliteli bi bez. Pişik, taşma falan hiç yaşamadık
cemilolabilirmi CerenAyza pure soft serisi güzel diğeri pişik yaptı. 5 numara kalıbı küçük geliyordu 12 kilo civarında yani iz yapıyordu lastikler falan eğer güzel kilo alan boyu uzayan bir şocuksa 6 da alabilirsiniz .
yamaniskom CerenAyza bebeğim 2 aylık doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç bi sorun olmadı ne pişik ne tahriş çok memnun kaldım
Sekeroglannn CerenAyza Oğlum 22 aylık. Doğduğundan beri molfix kullanıyorum. Ara sıra taşmalar pişikler oluyor ama bizimki geceden sabaha iki suluk su bitiriyor neredeyse. Genel olarak memnunum. Diğer marka bezleri hiç denemedik