miniksercedefne Hilldnzz çatlaklar beyaz renge donduyse çaresi yok. Ama morsa yağ sürüp iyice yedirirseniz fayda eder belki
crybaby Hilldnzz bol badem yağı sürdüm her gün sabah akşam bir tane çatlağım yok. 3. Aydan itibaren kullandım
Enerjikmom Hilldnzz gliserin damla ve gül Suyunu karıştırırıp sürün etkisi sok edecek diye Gördüm bi videoda başka kreme felan para dökmeyin ağzınız açık kalacak diyordu deneyeceğim fırsatım olmadı
Cicektebenimcicekligunlerde kanalize Beyazlaşiyor zamanla ama izi onu geciren birşey var mı estetik müdahale hariç eskiden evde crop giymeyi çok severdim. Artık pijama bile alırken karın bölgesine bakıyorum kiloda verdim o kadar o yumuşaklık ve çatlak izi gitmiyor.🥺😃
kanalize Cicektebenimcicekligunlerde yok bebeğim benimde bacağımın üst kısımlarında oluşmuştu beyazlaştı ama gitmedi öylece kaldı
Cicektebenimcicekligunlerde kanalize 🤦🏻 Arkadaşım karın gerdirme oldu. Ama çok zor bir ameliyatmiş sen daha iyi bilirsin.
kanalize Cicektebenimcicekligunlerde evet bebeğim var ama kesin çözüm değil çatlağın nerede oluştuğu da bölgesi de önemli ama sıkılaştırır görüntü olarak daha iyi bir görünüm sağlar bende eskisi kadar göbeğimi ve kalçamı sıkı hissetmiyorum sırf bunun için pilatese başlayacağım ileride