Sessizzzz Şimdi Samsun’dan Kayseri’ye gidicem ücretsiz taktırabilecegim yer var mı bilginiz var mı şuan adetliyim yadinygitmeyi düşünüyorum fakat Erkilet Hastanesi’nde şuan randevu yok yarına yada ertesi güne ondan sonrada adetim bitiyor başka yer var mı acaba yada Erkilet hasatnesine erkenden gitsem sıra alabiliyor muyum
_Goktugunannesi__ Sessizzzz Hastane hakkında bilgim yok canım ama bazı doktorlar adet olsanız bile kan testi yapıyor bana da öyle yapmıştı buradan bi kaç kişide de okudum o yüzden hastane randevunuza 1 gün önce sağlık ocağına kan verin ki hastane işiniz uzamamış olsun
sek_kahve Sessizzzz bana sağlık ocağındaki hemşirem takmıştı, oraya geliyormuş ve sana da bir tane ayırdım adet olduğunda gel takayım demişti. Tabi bu neredeyse 4 yıl önceydi, başka şehire taşındım, hala sağlık ocaklarında takılıyormu bilmiyorum
Uzayyy Sessizzzz pazartesi 15 Temmuz resmi tatil . Salı gününe devlet hastanesine randevu alırsanız takarlar
asam Sessizzzz sehir hastanesine sabah erkenden giderseniz sira alirsiniz ama takarlarrmi o knuda bi fikrim yok