arzu2901 5 bucuk aylik kızım uyumuyor. Uykusu var fakat dalamiyor uykuya kıpır kıpır sürekli sallamasam hemen uyanıyor. Ne yapicam yardım edin! Uykusuzluktan geberiyorum.
Ardenaden arzu2901 ayni ayni oglum done done done kendini uyandiriyor cocuk uygu gerilemesndn snra sacma sapan bi duzene grdi me kendisj uyuyor nede bni uyutuyor
Karkuresi arzu2901 ya benim oğlum da 4 buçuk aylık aynı durum bizde var sancısı filan mı var anlayamiyorum da
Prensesin_Annesi_ arzu2901 Sıcaktan olabilir benim kızım 8 aylık sıcaktan döne döne kendinş uyandıeıyor sürekli
arzu2901 egekulk evet yatak odam sıcak ama vantilatör çalışıyor. Salonda klima var ordada yattık yine ayni durum.
Ardenaden arzu2901 vala bn artik yildm asla uykumu alamiyorm eskiden uyanmazdi ya 4 5 saat zorla emzirirdm smdi de kioir kıpır ne dinleniyirm gece boyu az az emiyir gunduz dinlenemedgm icn sutm.az oluyor ysni bunaldm inan ki
ada92 Ardenaden Bende aynıyım canım moralim 0 kalkıyorum hergün uykumu alamadıgım için bittim attık geceleri 4 5 saat uyuyordu attık oda yok. Ne yapacagımı şaşordım ben. Destekte yok.
arzu2901 ada92 Allah yardımcımız olsun. Benimde bi eşim var destek olarak o da sürekli görevde. E yoruluyor yine Allah razı olsun izinli günlerinde bakıyor ben dinleniyorum uyuyorum ama yetmiyor tabi.
Ardenaden arzu2901 gcer ama uyku ardsi edindir kizmda edindirdm onsz uyumz o kurtrdi kizmda bundada alistrmya clisyrm
aycskn arzu2901 iki aylık anneyim iki aydır oğlum uyumuyor ne gündüz ne gece sallamaktan kollarım ayaklarım koptu artık alışkanlık oldu uyuduğumda bile elim beşiğinde sallıyorum uyuduğunda bırakıp kahvaltımı yemeğimi yiyemiyorum yorgunum uykusuzum açım geçicek bu günler ama ne zaman direnin 💪yıkılmayın belki biraz bir yere yaslanıp uyuyabilirsiniz ama 😴😴🥺😂
aycskn arzu2901 d vitamini yan etki yaptı bizde en başlarda öyleydi şu an rahat çok şükür gaz damlasıyla masajlarla çözdük ama yenidoğan döneminde bile öyleydi üç gün küvözde kaldı bana geldiğinde yenidoğan gibi değildi sanki uykuyu sevmiyor diyorum ama kucağımda ya da salladığım sürece uyuyo ama diğer türlü yok uyku düşmanı resmen
arzu2901 aycskn ya hani daha küçük ya sizi istiyor olabilir kokunuz, kucağınız güven veriyordur ondan öyle yapıyordur. Unuttuğunuz yanına sizin kokunuz olan bi esarp, tisort filan bisey birakin belki öyle bi nebze uyur.
aycskn arzu2901 onuda denedim maalesef tutmadı o da bazen yanımda yatırıyorum bende biraz uyuyayım o da uyusun huysuzluğu gitsin diye