balacey1 Kızlar 7 ay 20 günlüğüz, farklı çorba tarifleri arıyorum.. Siz neler yapıyorsunuz? Mesela bebek salçası kullanmaya başladınız mı?
azraklknn balacey1 ben tencerede önce az birsey yağda soğan kavuruyorum sonra ufak ufak doğradigim domatesleri ekliyorum çok azda salça koyuyorum üzerinede 2 bardak kadar su koyuyorum iyice kaynayıp birbirine geçiyor sonra Yarım çay bardağı falan şehriye koyuyorum iyice pişince çok güzel oluyor deneyin mutlaka
kbranr582_ balacey1 tereyağı sızma zeytinyağı ile un kavuruyorum salça katmiyorum çok bi cimbit tuz göz kararı çok az da tel şehriye yapıyorum çok seviyor bebeğim yanına da yaptığım yoğurt çorbayı ikisini öyle tüketiyor ayriyeten meyve pure saati var sebze çorbası denemedim hic
saryamm balacey1 cennet çorbası tereyağ kavurduktan sonra 3 kaşık mısır unu kavurup soğan ptates sarımsak doğruyorum tavuk suyu ekleyip haşlandıktan sonra bızlatıyorum
balacey1 azraklknn domates alerjik olduğu için doktorumuz beklemede kalın dedi 😐 salçada bebek salçası önerdi (kapya)
gzmcnr Terayağ ile soğan kavur, kıyma koy kaçır kabakları küp küp doğra at içine kavur üzerine 2 yk tarhana ekle su ekle pişir blender geçir nefis çorba benımkı begendı
gzmcnr Pırasadan çorba yaptım 1 dal pırasa 1 ufak patates 1 ufak havuç 1 mınık kapya biber bunları zeytinyağ ile sotele sonra su ekle pişir pişince irmik ekle öyle 1 dk pişir sonra kapat altını blender la geç misss çorba sana
gzmcnr İrmikli kemik sulu çorba İrmik 2 yk İlikli kemik suyu ekle Biraz da su karıştır fokurdat kapat