Songulayaz Keremduyguegemen bende 2 kere sipariş werdim bebeğim çok sewdi corbalri muhalebileri katkı madde yok ben bile tatlarını çok sewdim düzenli olark yapıyordum kilo aldirmislardi bebegime yaradi
Zeynepmila_keremtaha Keremduyguegemen bende kullanıyorum bebegimeeözellikle bisküvisi ve çorbaları çok güzel çok begeniyor benim kız
Morkekik Keremduyguegemen Bende iki defa sipariş verdim ve gayet memnunum. İçinde zararlı şeyler yok organik yazıyor zaten. En önemli özelliği acayip pratik iki saat ne pişirsem diye düşünmüyorsun. Ayrıca oğluma kilo aldırmıştı.
ozdmrgmz Ben aldım ürünler güzel ama benim Bebeğim yemedi, zaten çok ek gıdayla arası olan bi bebek değil. o yüzden sizde sipariş verirken denemek için önce az sipariş verin bence.
Mrym_sld Mrb kullaniyorum kızımda seviyor süt alerjimiz vardı o şekilde buldum o siteyi ve memnunda kaldım 👌
Medihayldz Songulayaz onemlı soru organık mı ben işe baslayacagım ek gıda zamanı ve nöbetliyim dusundum bende ama ıc bıcdan sesım help yanıltıyor kendın yap diye am ınanın 24luk nöbetlerım olucak;/ organık mu yoksa fabrıkasyon mu
Keremduyguegemen Songulayaz bnde kilo almasını işitiyorum zayıf bebeğimiz inşallah bizede yarar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Songulayaz Medihayldz organik canim zaten wideolari war sayfada yapılışı katkı madde hic bisey yok normal şeyler war ben kullandım 2 kerr sipariş werdim ayına göre çeşitler wae
Zeynepmila_keremtaha Keremduyguegemen benim Bebeğim 3 3300 doğdu ama sadece 6 ay anne sütü verdim 6 aylıkken 8 kiloydu sütüm yarıyor çok şükür 🙏 şimdi 8 aylığız bugün girdik 8 aya 10 kiloyuz çorba kahvaltı yoğurt veriyorum ara da meyve ama genelde anne sütü öyle dolu dolu ek gıda hala almıyoruz bunlar hep az az veriyorum ama kilo aldırıcı muhallebilire var kilo önemli değil sağlıklı olsun yetr ilerde de obez olan çocukları zayıflatmaya çalışıyoruz