kbraalparslann Merhaba kızlar , Bebeğim bugün tam 1 aylık oldu fakat sütüm yetmiyor doğduğundan beri küçük hip mama bitirdik . Sizlerden isteğim bana süt yapıcı şeyler söyler misiniz ?
amansallagitsin kbraalparslann ogun atlamamaniz lazim uc ogun yemeniz lasim. Ciger haftada iki kere hem sut yapar hem yagli sebze kurubakliyat tuketin bol sivi alin. Yumrta ceviz badem bulgur ispanak lahana bunlar guzl sut yapar her gun pekmez tahin karisimi yiyin. Abur cubur makrna pilav tatli bunlardan kesinlikle uzak durun. Bestlak damla alin takviye sut yapar bol bol emzirin uyari verin memelere emzirdinz sagim yapin boylelikle sutunz articaktir asla olmsz dusunmeyin benm sutum var geliyor doyuyor die hep olumli dusunun
denizalismom kbraalparslann bol su için , dinlenin ve e bebekte çay var içerisinde rezene anason kimyon ve ısırgan otu var çok iyi artıyor. Yine e bebekte malt içeceği var o da çok iyi
Zeyzeyim kbraalparslann tahinpekmez maden suyu, rezene çayi ve bol su bunlar çok çok güzel süt yapiyorrr kesinlikle dene hergun bir bardak mutlaka rezene çayı ic
floorjustice Bence en önemlisi su ve motivasyon kendini iyi hissetmek. Günde en az 3 lt su iç ben süt olsun diye çok yedim kilodan başka bir işe yaramadı