Psikolog Merhaba! Kizim dünden beri rahatsiz bugünde atesi cikti ögle uykusunu hic yapmadi kucagimdan yatagina koydugum an uyanip feci sekilde agliyor önerisi olan var mi bu konuda
Ikrazumra19 Psikolog normal degil mi hasta diyorsunuz sizi istiyor belki siz iyi geliyprsunuz ona birkac gun idare edin
Deletedmom388 Psikolog Ne önerilir bilmiyorum ama kızım da bi kez hastalandı ve sadece kucağımda uyuyordu mecbur bir süre öyle uyutmuştum☹️ Geçmiş olsun umarım çabucak atlatır🙏🏻
toesta Psikolog benim oğlum da hastayken kucağımda gezerek uyuyordu birinden yardım alarak sarsmadan yerine koydum başka yapılabilecek bisey gelmedi aklıma
toesta Psikolog benim oğlum da hastayken kucağımda gezerek uyuyordu birinden yardım alarak sarsmadan yerine koydum başka yapılabilecek bisey gelmedi aklıma
Psikolog Erkenden yatirip yatagina koymustum cokta güzel uyuyordu ama salak komsumuz deli gibi zili calinca sesten sicrayarak uyandi bu saate kadarda uyumadi 😫