Bennededimki Arasında bir fark var mı modelden ziyade hangisini tavsiye edersiniz. Kameralarını çok beğeniyorum ben.
kukuliiii Bennededimki 11 kullanıyorum ben ikisinede baktım 15 in kamerasında öyle aman aman bi fark göremedim 13 alıcam o yğzden
mematiii Bennededimki 13(bence tek fark 15in kamerası her telefoncuda öyle diyor bence fuzuli 15e ı kadar para vermek
kolonyalimendil Bennededimki apple güncellemelerinden dolayı eğer imkanınız varsa 15 hatta 14 pro Max daha iyi yada 15 pro max..aman aman bi fark yok 13 ile 15 arasında pro max olanlar düzlerden daha iyi
mematiii Bennededimki aynen ablamda 11var telefoncu sadece kamera farkı var demiş arasında hepsi aynısının laciverti
Deletedmom_984 13 pmax kullanıyorum memnunum değer kaybetmediği için iki sene önceki aldığım fiyata satabiliyorım
1234___ Ben 13 kullanıyorum eşim 15 benimkinin kamarası eşimkinde daha iyi çıkartıyor diğer bütün şeyleri aynı
ArvenMom Bennededimki çok fark yok belirli özelikleri değişti 15 serisinin çoğu kronik sorunları var batarya ön kamera ısınma gibi onun dışında bazıları sorunsuz oluyor