Tekbenimsucumguzelolmakdemi Kızlar bu sabah uyandigimda kolumda böyle bı morluk olduğunu gördüm. Ve küçük birşeyde degilki biryere carpmışımdır diyeyim. Carpsam hissederdim veya hatırladım, tesadüfen fark ettim şok oldum. Daha önce Başına gelen varmı? Neyin nesi bu şimdi🤔😕
denizse Tekbenimsucumguzelolmakdemi aynısı bendede olmuştu ben kanser vs diye düşünüp doktora gittim kanımda pıhtılaşma varmış ondan öyle oluyor dedi kötü birşey mi dedim panikle hayır tabiki dedi örnek olarakta şöyle demişti bı kaza geçirdin diyelim kan kaybı yavaş olur diğer insanların daha hızlı demişti sende bir görün istersen
biroglanannesii1 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bacim üç harfliler dovmus mu diyelim 😂😂😂😂 Şaka şaka demir eksikliği vs olabilir ya da bir yere vurdunuz morarmistir fark etmemissinizdir bir demir değerlerinize baktirin
traineemom Tekbenimsucumguzelolmakdemi vücudumda böyle morluklarla karşılaştığım zaman aklıma ilk sağlık geliyor. Acaba değerlerde mi eksiklik var yoksa bir hastalık habercisi mi onu araştırıyor ve takip ediyorum. Diğer söylenen şeyler hurafe.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi biroglanannesii1 ya bı tanıdığımı da daha önce bacağında birkaç yerinde bunun gibi morluklar oluşmuştu gerçekten korkunç şeyler söylemişlerdi. Ne bileyim her ne kadar saçma gelsede insan acaba diyor yanii
biroglanannesii1 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Yok korkmayın böyle düşündüğünüzü tahmin ettiğim için öyle yazdım zaten her şey onlarla alakalı değil kuzum demir böyle morarmalara yol açar ya da dediğim gibi gerçekten fark etmediniz vurdunuz bir yere isterseniz bi doktora gidin değerlere baktırın içinizi rahat tutun böyle şeyler düşünmeyin
Tekbenimsucumguzelolmakdemi biroglanannesii1 demir eksikliginin bu tarz morarmalara sebebiyet verdiğini bilmiyordum. Olmadı öyle yaparım çok teşekkürler.