bitboylum Kızlar kızım az önce iki adım emekledi daha 8 ay 14 günlük ama benim ağlayasım geliyor, ne ara bunu yapacak kadar büyüdü ya onu büyürken,öğrenirken izlemek o kadar güzel ki tarif edemiyorum ama ağlıyorum
bana1cocukyetti bitboylum sen bensin, her yeni bir şey öğrendiğinde ya da yaptığında ağlıyorum bir yandan öğrenmesine çok ama çok mutlu oluyorum ama bir yandan da bu kadar büyümüş ve büyümeye devam edecek olmasına çok ama çok üzülüyorum. Annelik delilik
DevosMom bitboylum oyy ❤ darısı yürüdüğünü gördüğünüz günlere inşallah.. Zaman su gibi gerçekten nasıl bu kadar çabuk büyüyorlar anlam veremiyor insan
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bitboylum Dimi🥰 Daha 2-3 aylıkken odanın kapısından emekleyerek İçeri ne zaman girer diye düşünürdük😍Şimdi tam olarak öyleler. Kızımda 8,8.5aylıkken emeklemeye başladı
bitboylum bana1cocukyetti hiç sorma böyle alıp karnıma geri koyasım geliyor bir tek orada sanki güvende olacak hissi yaşıyorum. Hayattaki tek delilik bu olsa keşke
bitboylum DevosMom aynen öyle,şaşkın şaşkın izliyorum sadece ama mırıldanarak bir şey anlatmaya çalışması, ona bakınca öyle tatlı bir bakış atışı ya off ben galiba kızıma aşık oldum
bitboylum NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ah ahh hem de nasıl fotoğraflarına baktıkça bu çirkin nasıl böyle bir anda güzelleşti diye düşünüyorum hala kendimi
bitboylum 333bd herhalde o zaman depresyona girerim ya kendi başına yalnız bir şeyler yapması nasıl hissettirecek allah biliyor
bisenakillisinzaten bitboylum hele bı konuşmaya başlasın o zaman gör. Beraber konuşmak sohbet etmek o kadar güzel ki tarifi imkansız. En yakın arkadaşıni doguruyorsun diyorlar ya gerçekten öyle
DevosMom bitboylum jdjdjd yerim sizi ❤ Rabbim ayırmasın sağlıkla büyüt. Ben de aynı senin gibiyim oğluma aşkla bakıyorum