Bugleminannesi28 Kızlar birer kez giyildi. Fiyatı uygun tutuyorum. 36 beden kiremit rengi desenli elbise 🧡 36 beden kurdeleli elbise 🤎 36-38 beden belden baglamali kap 🤎 36 beden yonca desenli tunik gomlek 💚 Şallar bazıları 1 kez kullanıldı bazıları birkaç kez baza altından çıkardım kullanmıyorum
Bugleminannesi28 papatyakokulum_ 200 tl sadece bir kere giydim hiçbir sorunu yoktur. Size de uygunsa?
Bugleminannesi28 papatyakokulum_ yok size ait çünkü elime 100 tl kalıyor sadece kızıma birseyler alacam. Ama 250 tl ye satıp kargoyu ben odeyebilirim yanındada elbiseyle aynı renk şalını hediye gönderebilirim isterseniz bari elime 150 tl kalsın? Salıyla beraber gönderim sağlarım kiremit rengi elbiseyle aynı şalı var isterseniz
Bugleminannesi28 papatyakokulum_ bu arada söylemeyi unutmuşum gardrops üzerinden kargo bedava oluyordu ormanda 200 e verebilirim
Gizemlibirisi Bugleminannesi28 urunleriniz güzel ve fiyatı uygun soyliyosunz.bedenim uysa alırdım.gardirops üzerinden gönderirseniz kesinti yapmaz.hayirli satışlar 🌼
Bugleminannesi28 simseklivekalpli boyum 1.60 elbise boylarını tam bilmiyorum yarın ölebilirim metre elimde değil şuanda
Bugleminannesi28 simseklivekalpli bilemiycem benim normal giydiğimde neredeyse yere değiyor babet veya spor ayakkabi ile kurtarıyor tam istediğim boyda oluyor