mellisaa Sağıp 20 günlük bebeğe 90 cc verıyorum ama yatağa koyuyorum uyanıyor mama vermeden uyumuyor kızlar süt az çok var ama aklıka şey geldi süt almasına rağmen doymayan bebek olur mu 90 cc sütle uyumuyor 60 cc mama uyutuyor olabilir mi böyle bişey
dlek16 mellisaa anne sütü çabuk sindirilmiş mama öyle değilmiş bizde 15 günlüğüz hep memede geceleri yoruluyorum mama veriyorum gene meme istiyor
Gizmokzilla mellisaa mamanın karbonhidrat oranı yüksek bu yüzden burda mevzu doyup doymaması değil mama vücudunda ağırlık yapıyor normal uyuması 🌸
mellisaa dlek16 baş edemiyorum bazen benimde öyle ozellıkle gece zaten uykusuz oluyorum meme de tutamıyorum çok bende ya sağıp veriyorum yada mama veriyorum sız günde kaç kere veriyorsunuz mamayı
dlek16 mellisaa gündüz mama vermiyorum ya sağıp ya beni emiyo bugün beni emmek istemiyor mesela sağıp veriyorum yoruluyorum bazen valla ilk kızımda emmede sağıp verdim mama verdim
Ardenaden Doymmaaya ihtimali yok bosuna mama vermeyin yenodgan surekli anne kojuus kucagi ve temas ister