nbanba Oğlum bir saat önce sünnet oldu eve geldik biraz mizmizdi calpol verdim. Gün icjnde calpol kaç defa vermeliyim doktor iki dedi a az değil mi?? Sünnet sonra önerileriniz var mıdır
[silindi] nbanba Bezini sık değiştirmeyin. Doktor bana karton bardak önermedi. Sadece bezi ve pipisini bol yağladım.
Mirann17 nbanba ben geriye çekme işlemi yapmadım eve gelip calpol verdim pansumanı 2 saat sonra çıkarttım kremleri el sürmeden üstüne sıktım bardak koydum bezi kapattım bebeğim 3 aylık gayet çabuk sağlıklı iyileşti
smnbr [silindi] Deriyi geriye çekme doğru işlemini yaparken bebeğimiz çok ağlıyor mu ya çok korkuyorum
nbanba [silindi] ne ile yağladiniz? Bide bez değişimnde ıslak bez pamuk vs surmuyoruz dimi popoyu şileyim sadece
Mirann17 smnbr doktor söylemedi hatta bugün kontrolü gittim gayet güzel iyileşmiş bir sorun yok dedi gerçekten de kısa sürede toparladı
smnbr Hll112 Doktorunuz bahsetmediyse öyle uygun görmüştür Bizim doktor ılık banyosundan sonra geriye çekin biraz dedi
smnbr Mirann17 Maşallah size 🧿 Ilık oturma banyosunu nasıl yaptırdınız 3 aylık olduğu için öyle bişi tavsiye etti mi doktor onu bilemedim tabii Bizimki beş aylık
Mirann17 smnbr çok teşekkür ederim normal kendi küvetini ılık su ile biraz doldurdum küçük olduğu için oturtmadım hafif yatar pozisyonda yıkadım direk
poyrazefe06 Bizimki dun sünnet oldu aglyr ama geri cekme islemi yap dedide cok aglyr açınca yapamyrm sadce krem sürüp karton bardak kullanip kapatyrm acaba bir sorun olurmu deriyi çekmiyorum diye