Uygarbebek Merhaba Anneler , ek gıda tadım döneminde güvenli beslenme ve tadım sağlamak amaçlı meyve filesi almayı düşünüyorum deneyimi olan anneler varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim ..
Pinardefne Uygarbebek bizde tadımlara başladık 5ay 20 günlügüz 6.ayda meyve filesiyle vericem nasipse ablam vermişti 6,ayda sorun yaşamadı
Nihal00 Uygarbebek bende aldım ama henüz kullanmadım kullanan anneler yorum yaparsa güzel olur 😍 benimki file gibi ip tarzında bide silikon varmış sanırım hangisi daha kullanışlı olur ki ?
Glsnkzlc Uygarbebek oğlum 7 aylık 10 gün oluyo ek gıdaya başlayalı meyve filesini bizde kullanıyoruz çok sulu meyvelerde armut gibi biraz üst baş batıyor o yüzden mutfak önlüğünü bağlıyorum kendisi meyve filesiyle yerken 🙊😁
aylatrn90 Pinardefne ben 5 aylıkken başladım hala kullanıyorum çok güzel birşey hem damaklarını da kaşımış oluyor
Pinardefne aylatrn90 bende başliyim ozman içine ne koydun cnm meyve olarak biz suan sadece elma denedik:))
aylatrn90 Pinardefne mevsim meyveleri canım mandalina portakal elma bazen armut ve muz birlikte veriyorum kabız olmasın diye dengelemek için
Mervetsbk Benden tavsiye ek gıda ve taşımlara meyve ile başlamayın sonrasında sebze yedirirken zorlanırsınız
Durucan Ben kullanıyorum meyve filesi silikon olanlardan cok hosuna gıdıyor içine mandalina koyuyorum hem vitamin alıyor hem diş etlerini kaşıyor cok hosuna gidiyor bnim aldıgım model boom meyve emziği tavsiye ederim tutması cok kolay bir model
Glsnkzlc Durucan bebeğiniz kaç aylık bize doktorumuz mandalina verme asitli pişik yapar dedi Elma armut muz veriyorum meyve olarak