Deletedmom_1111 4 haftadır iğne vuruluyor normalde yarımın yarımı olması lazımmış yazdı doktorumuz hemşirelere gösterdim söyledim ama daha düne kadar kızıma yarım yapmışlar dün ki hemşire hep yarım yapılmış yanlış olmuş dedi Korku sardı acaba bişey olur mu?
Angel0507 Deletedmom_1111 ogumunda B12 değeri düşük çıktı doktorumuz ister iğne yaptır dedi ister içir dedi bende içiriyorum
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_1111 bizde içirdik aile hekimi bebeklere iğne şeklinde önermiyoruz demişti.
Deletedmom_1111 Angel0507 bizim acil olduğu için canım iğne vurulması lazımdı ama sağolsunlar yarımın yarısı olacağına yarım vurmuşlar Hemşire istersen şikayet edebilirsin dedi yok dedim Korkuyorum Açıkcası bişey olur diye
Deletedmom_1111 livanurvealpinannesi61 canım bizim malesef Bi durum ayağında sorun var onun düzelmesi için direk iğne önerdi yoksa biz fısfıs kullanıyoruz
KMerveee Korkma herhangi birşey olmaz doktorunla yine iletişime geç istersen için rahatlasın bizde b12 yarım dozun altı dedı ama bazı hemsıre yarım vurdu sorun yaşamadık
KMerveee Doktorumuz herhangi bir sorun olmayacagını söyledi belki fazla cıkar b12 zamanla düşer normal degerıne